RECLAME

«

»

WHERE YOUR EYES LINGER (2020) korean webdrama

 • Drama: Where Your Eyes Linger
 • Director: Hwang Da Seul
 • Episodes: 8
 • Release Date: May 22, 2020 – Jun 12, 2020
 • ZILE DE DIFUZARE IN COREEA: VINERI – cate doua mini-episoade de apox 10-15 minute fiecare

This series tells the story about Tae Joo, the 18-year-old only successor to the TB Group. He is blessed with a wealthy family, good looks, and no troubles to worry for often described as a handsome guy in the spotlight. His 18-year-old bodyguard, Goo Koo, has been trained in all different types of martial arts and is physically trained to have a strong body. He is also very thoughtful, and Tae Joo is his only friend, while Goo Koo is the only person Tae Joo feels as though he can trust, and feels relieved around him.

Distribuţia
Han Gi Chan — Han Tae Joo
Jang Eui Soo — Kang Gook
Choi Kyu Ri — He Mi

ATENTIE! Filmul are ca tematica relatiile intre persoane de acelasi sex. Daca aveti o problema cu acest subiect, nu urmariti filmul.

Acest serial este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.
Traducerea si adaptarea in limba romana – Florry82
Hardsub – Lummy

 • EPISODUL 01
  Sursa 1
  SURSA 1 DE VIZIONARE CLIK AICI
  Sursa 2

  Sursa 3

 • EPISODUL 02
  Sursa 1

  Sursa 2

 • EPISODUL 03
  Sursa 1

  Sursa 2

 • EPISODUL 04
  Sursa 1

  Sursa 2

 • EPISODUL 05
  Sursa 1

  Sursa 2

 • EPISODUL 06
  Sursa 1

  Sursa 2

 • EPISODUL 07
  Sursa 1

  Sursa 2

 • EPISODUL 08
  Sursa 1

  Sursa 2

VIZIONARE PLACUTA!

11 comments

Skip to comment form

 1. Anomis

  Wooow superb…scurt dar super …sper sa mai faca o temporada.Multumesc pentru traducere.

  1. SugaLilly

   La ce pagina din DEX gasesc cuvantul “temporada”? :))))

 2. Pikachu

  ;)))

 3. floarea rodica candin

  Mii si mii de multumiri pentru primele ep traduse.Toate serialele cu adolescenti,indiferent de gen,imi intra direct la inimaaaa…le ador pur si simplu…poate ,fiindca mi-aduc aminte de de cea mai frumoasa perioada si pe care n-o mai putem avea=vremea tineretii si-a iubirilor nemarturisite,cu ocheade pe furis,cu lacrimi varsate si-apoi rasete si veselie cat cuprinde vazduhul…un inceput frumos cu tineri atragatori si carismatici=faini de tot,no mai bine zas.Va doresc putere de munca si-o saptamana cu bucurii si impliniri,dragile noastre furnicute harnicute!!!

 4. cristi

  sunteti tari cei care traduceti, mai ales daca o faceti benevol, va multumesc

 5. Niculina

  Scuze nu o sa mai deranjez pe nimeni

  1. Lummy

   Sa fii sigura ca nu ne mai vei deranja!

 6. Niculina

  Buna când o sa traduceti episodul 3din acest serial

  1. Ana2404

   Trebuie să-ți dau un răspuns mai răspicat, pentru că mereu întrebi doar de seriale de genul ăsta și niciodată nu spui nimic legat de munca celor care pun aceste seriale online… Ai lăsat zeci de mesaje și aici și pe e-mail. Nu este normal asta. Noi traducem în timpul nostru liber, nu avem nicio obligație și nici nu trebuie să fim presate de cineva. Tu trbeuie doar să dai un click pe site să vezi dacă este un episod nou, ți se pare prea greu? Cum pot eu ști când va avea traducătoarea iar ceva timp ca să mai traducă un episod? Scrie clar și pe site și pe Facebook, că fiecare episod nou este anunțat. Dacă nu ai răbdare să aștepți fiecare episod nu începe seriale neterminate, în curs de traducere. Pe net sunt multe seriale de vizionat.

  2. Lummy

   Hai ca m-ai scos din pepeni, daca asta iti doreai. Daca stii sa intrebi despre tot felul de seriale de genul acesta, si nu doar aici ci si pe la colegii de breasla, vin eu si te intreb: Aici te-ai gasit sa intrebi cand va traduce epi. 3?? Esti analfabeta?? Nu vezi ca scrie cu ROSU ca se difuzeaza VINERI. Crezi cumva ca au vorbit in engleza, ca sa mearga mai usor traducerea??

  3. Lina

   Buna treaba furnicute harnice💛💛💛💛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.