RECLAME

«

»

THE LAST PRINCESS (2016) korean movie

 • Movie: The Last Princess (working English title) / Princess Deokhye (literal title)
 • Revised romanization: Deokhyeongjoo
 • Director: Hur Jin-Ho
 • Writer: Kwon Bi-Young (novel), Hur Jin-Ho, Seo Yoo-Min, Kim Hyoun-Jung
 • Release Date: August 3, 2016
 • Runtime: 127 min.
 • Genre: Drama / Period-1930 / Award Winning
 • Country: South Korea

The Last Princess, Ultima prințesă, este atât o dramă, cât și un film de acțiune care se bazează pe viața prințesei Deok-hye (1912-1989), născută în ultima familie regală a Coreei , ca unică fiică a ultimului rege al Joseon, împăratul Gojong și concubina sa Yang Gui-in. După ce iubitul ei tată a murit brusc, în urma otrăvirii în 1919, ocupanţii japonezi au forțat-o pe prințesa Deokye să părăsească Coreea și familia pentru o educație în Japonia – o mișcare care a pornit o spirală nesfârșită de dezamăgiri, speranțe și vise neîmplinite și tristețe profundă până când a reușit să se întoarcă în Coreea, treizeci și șapte de ani mai târziu, în 1962. Porțiunea ficționalizată, bazată pe romanul din 2009 al lui Kwon Bi-young, este țesută perfect în film și include mai multe personaje fictive ale căror roluri adaugă la dramă lacrimi, acțiune și emoție. Prințesa Deokhye a trăit restul anilor la Palatul Chang-deok, până a murit în 1989.

DISTRIBUTIE:
Son Ye-Jin as Princess Deokhye
Park Hae-Il as Kim Jang-Han
Yoon Je-Moon as Han Taek-Soo
Ko Soo as Yi Wu
Kim Jae-Wook as Takeyuki
Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

Traducerea, adaptarea si hardsub – Dona Cristina

Sursa 1

Sursa 2

VIZIONARE PLACUTA!

2 comments

 1. Daniela

  Foarte interesant , multumiri traducatorului !

 2. vica

  Foarte bun film ,frumos ,emotionant si interesant iar SON Ye Jin face un rol reusit pe masura talentului ei. Multe multumiri pentru traducerea cursiva si frumoasa si pentru alegerea proiectului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.