RECLAME

«

»

THE KING: ETERNAL MONARCH (2020) korean drama

 • Drama: The King: Eternal Monarch
 • Director: Baek Sang-Hoon
 • Writer: Kim Eun-Sook
 • Network: SBS
 • Episodes: 16
 • Release Date: Apr 17, 2020 – Jun 6, 2020
 • ZILE DE DIFUZARE IN COREEA: VINERI & SAMBATA – cate un episod

Trimis de Divinitate în lumea oamenilor, Diavolul se grăbeşte să deschidă o ușă către o lume paralelă. Diavolul întreabă dacă a trăit o viață mai bună în cealaltă lume, dacă ar putea trăi în cealaltă lume. Întrebărilor Diavolului, li se opune împăratul coreean Lee Gon (Lee Min-Ho), care încearcă să închidă ușa către lumea paralelă, şi detectivul sud-coreean Jung Tae-Eul (Kim Go-Eun) care încearcă să protejeze viața oamenilor și a persoanei pe care o iubește.

Distribuţia
Lee Min-Ho as Lee Gon
Kim Go-Eun as Jung Tae-Eul / Luna
Woo Do-Hwan as Jo Eun-Seob / Jo Young

Acest serial este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.
Traducere si hardsub – Dona Cristina

VIZIONARE PLACUTA!

131 comments

Skip to comment form

 1. Oana Min

  MI-NU-NAT! Nici nu avem cum sa las un alt comentariu nu? 🙂 Cum nu sunt critic de film nu aveam pretentii sa fie vreo capodopera. Insa atunci cand serialul este incitant, te face sa vezi inca si inca un episod si sa nu dai skip, skip in momentul ala poti spune ca ai vazut un serial bun. Deci parerea mea este ca se merita vazut si revazut. Prajiturica mea SUPERBA ca de obicei , WDH un superb si el , ea a facut fata cu brio 😀 . MULTUMESC pentru traducere ! Stiu ca, Cristina a fost Superman 🙂 si a tradus imediat ce au iesit ep, eu l am asteptat pe tot si am facut maraton si culmea ultimul episod l am vazut de ziua lui LMH 🙂 .Inca odata mii de multumiri Cristina si Lummy :* <3

 2. Mii

  Un serial ce te poarta in alta lume….superb! Multumesc mult, pentru munca voastra.

 3. Adriana

  Superb serialul iar Lee Min Hoo este un actor complet! Nu inteleg cum de a avut un rating scazut in Coreea! Scenariul este wow , diferit de tot ce am vazut pana acum si cred ca doar mintile obosite, sa nu zic altfel, nu-l pot intelege.Cat despre actori ce sa mai vorbim, sunt toti minunati si au jucat magnific, multi sarind de la o personalitate la alta cu atata usurinta!! E un film care merita vazut, un film de nota zece! Multumim!!!

 4. Florentina P

  Minunat!!Pur si simplu magnific!Mie mi-a placut enorm aceasta kdrama ,deci nu pot intelege de ce unora le-a fost greu sa inteleaga pe dea-ntregul povestea!Eu sunt o devoratoare de drame coreene iar primul serial a fost The legend of the blue sea.De aceea pot spune ca dupa parerea mea Lee Min Ho s-a maturizat foarte mult de la inceputurile sale.Mi-a placut si pereche sa,deci cu alte cuvinte un serial care il recomand cu caldura!Multumesc din suflet traducatorilor si tuturor celor implicati in acest proiect, ca au ales acest minunat serial pentru a ne infrumuseta timpul liber si pentru a ne introduce intr-o lume magica !

 5. otiliatec

  Este cam greu de urmărit acest serial, cu planuri duale de desfăşurare, întâmplări şi personaje duble. Nici nu ştiu dacă l-am înţeles pe deplin, însă pentru aceasta trebuie să fi atins prin câteva noţiuni subiectul lumilor paralele, pe care ni-l prezintă literatura ezoterică, dar şi fizica cuantică în care e şi mai greu de pătruns fără oarecare viziune.
  Ceea ce vreau să spun e că sunt frumoase aceste scenarii care oferă în mod artistic unele răspunsuri la întrebările existenţiale şi care se pot afirma prin prisma abordării unei teorii diferită de gnosticismul lumii în care ne zbatem să trăim, aşa cum a fost definit de filozofii clasici.
  Altfel, ne mărginim să urmărim povestea de iubire, a celui care „traversează Universul pentru a-i aduce flori iubitei”. Un LMH aristocrat pur sânge, ca prezenţă şi comportament, un Prinţ pe un cal alb, ce se bate cu Măria Sa Timpul, pe care-l urmăreşte matematic în dorinţa de a sincroniza prezenţa sa lângă cea pe care o iubeşte profund.
  Şi nu pot să nu fac referire la Mitul Zburătorului prezent printre credințele superstițioase ale poporului român. Acest personaj fantastic cu o mare putere de seducţie, fură inimile tinerelor fete, le face să se îndrăgostească de el, apoi pleacă, lăsând în urma lui melancolie, zbucium. Este ca o boală, o dragoste pătimașă, o iubire pasională, nestăpânită care mistuie și distruge sufletul omului şi după care tânjeşti toată viaţa. Doar aşa Tae-Eul îşi păstrează toate amintirile intacte, străbătând lumile cu Lee Gon prezenţă permanentă în inima ei.
  Delicioasă pentru mine a fost împletirea arhaicului cu modernul, a regalităţii cu prezidenţiatul, două oferte istorice de organizare a societăţilor, dar cel mai mult mi-a plăcut încercarea de a opri fărădelegea, oriunde s-ar afla ea.
  Oricum s-ar orienta, Creaţia tinde mereu către polaritatea cu plus, recte a binelui, versus răul, urâtul, diavolescul care, mai devreme sau mai târziu, trebuie anihilat. E un dat, nici măcar istoric, ci face parte din Inteligenţa materiei, astfel cum a fost iniţiată a fi de către Divinitate, cum am numi-o. Spun asta, pentru că la o vedere şi o analiză superficială a lucrurilor, există tendinţa să pară că răul se propagă mult mai repede decât binele şi ca atare acaparează domenii, teritorii, oameni şi fapte, fiind din ce în ce mai atotcuprinzător, fireşte în antiteză cu ceea ce numim bunătate, altruism, bună creştere etc. Şi dacă e aşa, de ce să te mai zbaţi? Care ar fi motivul pentru care ai pleda neabătut să capeţi costisitor o bila albă? Păi cine şi-ar folosi benevol liberul arbitru în alegerea Întunericului, dacă nu ar fi amăgit de obţinerea unor avantaje materiale, a unei vieţi de bunăstare imediată fără efort, doar cu condiţia esenţială de a se înrobi patimilor – Lee Lim şi acoliţii săi ? Este acesta un exponent al celor care renunţă de bunăvoie la o viaţă în prim plan, la vedere, preferând existenţa în umbră şi urzirea unor planuri diabolice de perturbare şi de schimbare a cursului normal al vieţii ? Nu numai el, avem exemple şi în viaţa diurnă pe care azi o trăim alături de ai noştri contemporani.
  M-a fascinat întotdeauna ideea întoarcerii în timp pentru a corecta evoluţia nefastă a unor evenimente petrecute odată – subiect predilect al unor filme sau seriale. Dar câtă etică ar mai exista în moralitatea normelor – impuse de oameni, ar rezulta acel acord perfect cu moralitatea dogmelor – de esenţă divină , de vreme ce aceste două noţiuni sunt în opoziţie? Călătorind pe axa Timpului înainte sau înapoi am putea, am avea voie să aşezăm corect, în sensul binelui, întâmplările? Căci trăind într-o lume a polarităţilor şi binele este relativ.
  Noi cei care avem o existenţă lineară, fără puteri spirituale absolute , nu avem prea mari posibilităţi de a interveni în derularea sau reaşezarea evenimentelor şi nu putem face altceva decât să ostoim energetic durerea produsă cândva. Altfel spus, să facem pace cu trecutul, prin iertare, să ocrotim viitorul prin cumpătare şi optimism, dar mai ales să trăim intens prezentul, alegând mereu să avem feţele spre Lumină.

  Speranţa este lumească, Nădejdea este divină.
  O poveste frumoasă, un LMH fabulos şi o replică pe măsură dată de actriţa din rolul principal.

  1. Lummy

   Frumoasa acesta filozofie a binelui, numai ca un lucru elementar s-a omis: acela de a spune un simplu “Multumesc” atat aici cat si dincolo. V-ati bucurat de activitatea pro-bono facuta de niste oameni cu suflet mare: la noi – Dona Cristina, iar “intr-o alta lume” de Miky si Vali. Facilitatea copy-paste a fost folosita cu brio 😀 si nu e prima data, acelasi lucru s-a intamplat la Couple’s World 😀 Fiti mai inventiva, individualizati comentariile pentru fiecare site-blog pentru ca fiecare traducator isi pune sufletul, timpul, amprenta pe fiecare replica.

 6. Liana G.

  Am terminat serialul acum jumătate de oră. Mă gândesc la el si-l voi mai trece prin minte câteva zile. Remarcabil din toate punctele de vedere. Distribuție, decoruri, interpretare. Fără sa o facă ostentativ, au indus ideea prin amănunte si imagini, că lumea monarhică nu e tot atât de dezvoltată tehnic precum cea modernă. Multe sunt de spus dar mă opresc pentru a nu incomoda pe cei care sunt la începutul vizionării. LMH e superbul pe care il știm. In schimb Kim Go Eun, fără a fi o frumusețe clasică, are momente in care e de-a dreptul serafică, mai ales in scenele de dragoste. Un serial care trebuie văzut si revăzut. Superb. Mulțumiri pentru alegere, mulțumiri pentru muncă și promptitudine. Cu prietenie L.G.

 7. JuatDana

  Un serial super cu actori pe masura!Sunt fan Lee Min Ho si dupa parerea mea este cel mai bun actor asiatic.Multumim pentru subtitrare!

 8. Andreea

  Mulțumesc pentru traducere! Un serial super pe care cu siguranță o să-l revăd 🙂

 9. Gabriela

  Un final superb ,multumim.Chiar nu am sperat la așa final.Inca odata multumim!

 10. ana iakob

  Multumesc.

 11. Mariana Minulescu

  Am văzut și ultimul episod ,mii de mulțumiri fetelor pentru traducere și postare ,îmi era tare dor de LMH,,un serial pe care l-am inteles un pic mai greu .Încă o dată multumesc frumos Dona Cristina și Lummy😘😘

 12. Yuna

  Episodul final chiar a fost foarte frumos!
  Asa cum anticipa Dona Cristina, nu toate misterele au fost elucidate, ca intr-un Sudoku in care ai nimerit toate cifrele, pentru ca “magicul” nu functioneaza asa. Dar ep 16 are mai putina legatura cu genul “action” (unde unii simtim nevoia de putina logica), ci se axează pe “romance”, in care predomină si este binevenita magia. Aspectul acesta a fost mult mai clar in Secret Garden si Goblin si rețeta a avut succes, insa oamenii vor mereu ceva nou…Dar, serialul a fost interesant si incitant (un spectator care se considera incapabil sa inteleaga o poveste desteapta, va dori mereu sa afle unde greseste 🙂 ). Kim Goeun rămâne una dintre favoritele mele ( eu avand o slăbiciune pentru chipurile asiatice delicate), iar Woo Dohwan ameninta primul loc in topul meu 🙂
  Multumesc mult, Dona Cristina si Lummy pentru efortul vostru si pentru pasiunea cu care ați muncit la acest serial!

 13. Alexandria

  Multumesc din suflet pentru o calatorie de neuitat intr-o lume de poveste. Plecaciuni adanci traducatoarei, a facut o treaba minunata!

 14. lucia

  VA MULTUMESC!!!!ptr.traducerea acestui serial

 15. manuelle40

  Mii de multumiri pentru finalizarea, acestui frumos serial. Multumesc pentru traducerea impecabila si rapida, sinteti minunati!!!

 16. eva

  Dona Cristina…multumesc foarte mult,pentru tot efortul dumneavoastra!
  Serialul in sine a fost pe masura asteptarilor…cu exceptia ultimului episod…m-as fi astepta la un sfarsit fulminant dar am fost dezamagita,pacat,tocmai la final scenaristul a ramas fara idei?!

  1. Andreea

   Exact același lucru am simțit și eu când am văzut ultimul episod. Nu mă așteptam ca ultimul episod să fie atât de FAD , după părerea mea.

 17. DeeaMinoz

  Un serial DAEBAK! A fost o perioada “nebuna”, de cand a inceput! De la inceput si pana la sfarsit, imprevizibil! Un scenariu extraordinar! Scriitoarea este geniala! Regizarea (la nivel de arta), si OST-urile minunate, au fost un plus magic!
  Cred ca am mai scris asta, eu nu ma omor dupa serialele fantasy. Dar acesta (si mai sunt cateva), mi-a placut la nebunie!
  Mi-a fost teama de final! Banuiam totusi ca va fi happy end, dar evident ca nu am ghicit in ce fel! As scrie pana maine, va jur!
  Cine nu a inceput, sau nu a vazut serialul si citeste plotul, as recomanda sa nu se lase “descurajat”. Nu este un serial simplu. Nu este un serial banal cu tema lumi paralele. Este…masterpiece!!!! Si da, sunt invidioasa pe cele sau cei care de azi il au integral tradus. Cred ca daca il aveam integral, intr-o zi si-o noapte, era gata!
  Totusi, si asteptarea a fost frumoasa, desi mi-am ros unghiile (la figurat).
  L-am asteptat pe Minho 3 ani! Dar a meritat. Regele romantismului??? Cu siguranta, DA!
  Inca un serial exceptional, bifat! Sunt cu ochii pe el. Deja ma intreb cu ce ne va mai incanta pe viitor.
  Va multumesc din inima pentru traducerea record, pentru noptile albe, pentru tot! Pupicuri eterne!
  Recomand de 100 ori acest serial!!!

 18. Maria Romitan

  Un serial de excepție a cuprins întreg universul ezitential uman.Intr_adevar trăim intr_o viața paralela care se împarte între bine rău,între iubire si ura,între reușită si esec,între a fi si a nu fi între realitate si minciuna,între generozitate si lăcomie, însă de data aceasta a învins marele sentiment al dăruirii si iubirii.Toti actorii si_au interpretat rolurile cu mult talent si dăruire.Felicitari pentru realizare regizorală si scenografică.Multumesc din suflet traducătoarei Don Cristina,o traducere si sincronizare perfecta.Serialul nu ca merita văzut ci chiar trebuie vizionat,e axceptional MULȚUMESC SI RESPECT pentru munca depusă.

 19. XENAELLENA

  💖💖💖Felicitări pentru terminarea proiectului .👍🤩🥰Mulțumesc frumos ,gânduri bune si sănătate maximă .😘😘😘 ^_^
  ^_~

 20. Liana G.

  După obiceiul meu, abia acum am început să văd serialul. Am văzut 3 episoade. Sunt amețita ca și când m-am dat jos de pe un carusel uriaș. Am citit toate comentariile de la pagina serialului. Mă intrigă și mă face să merg mai departe. Încă nu am descifrat cheia. Mulțumesc mult dragelor pentru destoinicie. Cu prietenie L.G.😇

  1. Lummy

   Sigur sunteti o persoana loiala si-l vedeti aici? 😀 Da, recunosc e rautacios comentariul si imi asum asta, dar am inceput sa ma cam satur de dubla masura pe care o observ in online. Cred ca e cam nedrept pentru toate partile implicate in procesul aducerii in fata voastra a serialelor sau filmelor.

  2. Liana G.

   De ce e răutăcios comentariul? Că am spus că sunt bulversată? Știi ca am reluat episodul 1 încă o dată ca să-l pot descifra? Ți se pare răutăcios că am citit toate comentariile? Și de ce crezi că nu urmăresc serialul pe acest site dar in schimb fac aici comentarii? Îmi cer scuze dacă asta ai înțeles.

  3. Lummy

   😀 😀 rautacios era al meu comentariu si mi-am asumat asta. De-a lungul vremii am realizat ca nu suntem unicii unde comentezi. Draguta intentia de a nu “intelege” ceea ce am scris. Vizionare placuta.

  4. Liana G.

   Nu mă bănui de rele intenții! M-ai făcut să recitesc iar postările și nu mi s-a părut postarea ta răutăcioasă. M-am bucurat când am citit-o, pentru ca aveam aceleași sentimente. Nu urmăresc seriale pe alte site-uri, decât cele pe care voi nu le traduceți si in care sunt protagoniști preferații mei Jang Hyuk, Jang Na Ra. Si asta in ultimul timp, când am stat in casă aproape 3 luni. Pentru că in rest, din păcate, nu am atâta timp.

  5. Lummy

   😀 😀 da, da,bine, bine…

  6. M.J.

   @Liana G.
   Nu trebuie sa te justitifici in fata nimanui, atat timp cat respecti niste reguli de bun simt, poti sa fii si prefacuta. Nu dai socoteala nimanui… Comentariile le lasi daca doresti si in ele iti spui un punct de vedere. Poate ai incercat sa pornesti o discutie, fiindca serialul nu e simplu… cel putin, mai ales atunci cand nu il vezi cap coada si il vezi pe masura ce apar traduse… asa ca in timp e normal sa iti mai scape cate ceva. Asa ca eu sincer am inteles ce ai vrut sa spui… despre urmaritul pe alte site-uri, nu trebuie sa te feresti, poate pentru a nu ofensa ai scris ca il vezi aici, ai dat inteles asta, fiindca nu stiai cum sa incepi o discutie si fara sa aduci in discutie si alte site-uri. Desi pasiunea nu trebuie confiscata, eu multumesc inca acestui mediu liber online, cu trafic bun si fara drepturi de autor…

  7. Liana G.

   Pentru M.J.
   Nu pot niciodată să urmăresc un serial în timp ce se traduce.Pentru asta încep să-l vizionez când expunerea se apropie de sfârșit. Așa am continuitate. Da, serialul ăsta e greu.Mă întorc uneori să revăd ceva dintr-un episod anterior. E extrem de interesant conceput . Până acum, nu am văzut o astfel de concepție. Eram obișnuită cu trecerea dintr-o lume intr-alta dar care traiau in timpi diferiti, de regulă una rămăsese înghețată in evul mediu. Acum e altceva. Nu fac mai multe comentarii că nu e fair pentru cei ce abia încep să-l vadă. Eu sunt doar la ep.8.
   Nu mă justific decât in contextul dat al discuției. Dar prefer acest site pentru că traducerea e foarte buna, imaginea o pot regla pe rezoluție maximă și poate si pentru că sunt veche vizitatoare a lui, de la înființare.
   Mulțumesc pentru postare.

 21. lucia

  VA MULTUMESC!!!!PTR.TRAD.EP.13,14,SI15

 22. Miha Ela

  Buna ziua. Multumesc pentru traducere. Asteptam saptamanal urmatorul episod cu nerabdare. Iubesc felul cum cei doi joaca…frumosi amandoi …kim go-eun joaca atat de natural…iar lee minho ador zambetul lui…Iubesc acest serial si astept un final cu happy end…😘

 23. Stella Caracas

  foarte interesant,subiectul,mi a placut maxim,pacat ca se termina;multumesc echipei pentru traducere si postare

 24. manuelle40

  Multumesc din toata inima, site-ului AFI si minunatilor colaboratori, pentru munca lor, care ne aduce atitea bucurii!!!

 25. DeeaMinoz

  Nu imi vine sa cred ca mai este doar 1 episod si se termina! Din punctul meu de vedere merita premiile pentru cel mai bun scenariu, si cea mai buna regizare din acest an! Nu imi pot imagina cum a ales scriitoarea finalul acestei povesti magice. Inca 1 saptamana de asteptare…Uf! In ciuda parerilor negative (care mereu vor exista), Minho s-a ales cu cateva milioane de fani in plus, odata cu aparitia acestui serial, devenind cel mai urmarit actor coreean pe instagram. De fapt in fiecare zi, creste numarul. Asta ca o paranteza, pentru ca este ceva de laudat! Multumesc frumos pentru traducere!

 26. Luciat

  Superb! Multumesc frumos!

 27. manuelle40

  Multumesc frumos pentru traducere. Un serial pe care-l urmaresc cu multa,multa placere.

 28. Yuna

  Lucrurile incep sa se lămurească (am mai vazut doar o persoana care zicea altceva, pe un site int’l 🙂 . Multumim mult, Dona Cristina si AFI!

 29. DeeaMinoz

  Pff…Ar trebui sa se scrie o carte dupa acest serial. Este pur si simplu exceptional! Scriitoarea e geniala. Episodul 14 a fost ca un mountain rousse. Ei si regizarea, la superlativ. Cred cu tarie intr-un final fericit. Mii de multumiri!

 30. XENAELLENA

  Wow 🤔,ce schimbare ,salvatorul se dovedește a fi altcineva .Mulțumesc frumos ,toate cele bune .😘😘😘 ^_^ ^_~

 31. Nadysa

  E super tare serialul….multumesc mult.

 32. mara

  stiti de ce nu pot viziona ep.4 si ep.5?

  1. Ana2404

   Sursele sunt funcționale, se deschid în fereastră separat și trebuie să aștepți un minut să se încarce. Depinde și pe ce te uiți la serial, pe telefon nu știu dacă vor merge.

  2. mara

   pe laptop ma uit,nu este vorba ca se incarca greu sau ca merge greu,,.., doar la ep,4 si ep.5, nu ma lasa sa le deschid deloc, apare sursa1 si sursa 2 si se deschide altceva decat introul de inceput si apoi acele reclame…. doar, la ep.6 apare doar sursa 3 la care pot deschid normal si sa ma uit

  3. Lummy

   Imi este clar ca folosesti pentru vizionare sursa de odnoklassniki (OK) cu care intampinam greutati din cauza ca ne sterg anumite videouri in baza copyright. Asa ca am gasit surse alternative cele cu rosu care se deschid separat. Acum eu nu stiu de ce pe laptopul tau nu poti sa vezi si pe alte surse. De exemplu episodul 6 are chiar 4 surse dar tu zici ca-ti apare doar sursa 3, adica OK, tind sa cred ca e vina laptopului si a internetului tau. Esti singura care s-a plans de sursele puse cu rosu.

  4. Ana2404

   O precizare, reclamele le poți închide din X. Peste tot sunt reclame pe internet, nu cred să fie o problemă asta.

 33. Lucia_t

  Mulțumesc frumos!

 34. lucia

  Un sincer multumesc!!!,va trimit

 35. DeeaMinoz

  Interesant si atat de romantic…Sper ca finalul sa fir unul fericit. Multumesc pentru episodul 12!!!

 36. Yuna

  Cine stie de ce nu le place coreenilor…poate ca subiectele fantastice nu mai sunt pe gustul lor, poate ca gasesc aici niște asemănări cu W, care nici el nu a rupt gura târgului cu ratingurile, sau poate ca asteptările de la celebra scenarista erau foarte mari. Au tot bombanit de la inceput, ca edificiul din regat seamănă cu templele japoneze, apoi ca navele de lupta ale japonezilor seamănă cu navele coreenilor, ca te întrebi dacă există oare un public mai carcotaş. E adevărat ca in poveste sunt niste probleme cu timpul, care pare sa o ia putin razna si ca evenimentele nu sunt mereu in ordine cronologică, dând impresia ca te pierzi intr-un labirint. Dar povestea este frumoasă si iti doresti sa afli ce se va întâmpla cu regatul imaginar si cu regele etern. Multe mulțumiri pentru cele 11 episoade.

  1. Yuna

   Mulțumim pentru ep.12, Dona Cristina și AFI! De câteva episoade mă intrigă titlul, adică de ce “monarh ETERN”? (cu tot respectul, nu cred ca se referă la LMH 😊). Este vorba de statul ideal, condus de un rege tânăr, deștept, nobil și romantic? Regatul de aici este un vis al mentalului colectiv, sau e conceput ca o alternativa, plauzibila in realitate? Stim cu totii, de fapt Korea este republica, nu este mare exportator de elemente rare și Nordul nu s-a unit cu Sudul. Dacă Regatul exista doar în mintea oamenilor, portalul de legătură cu statul real ar fi mai bine sa fie inchis, înainte ca ospiciile sa devină insuficiente 😊. Ce sa facem atunci cu regele ideal? Ar putea preda matematica la un liceu din lumea reala, dar ar fi exact soluția din W, și nu cred ca scenarista și-o permite, trebuie sa vina cu ceva uluitor, care sa-i calmeze pe coreenii indignați…Și, in limita timpului ramas, ar trebui sa explice puțin micile detalii tehnice cu care ne-a pus mintea pe moațe, gen : “uite-legitimatia-nu-e-legitimatia”, unii au cicatrici și altii nu, buclele de timp și …unde-i “uciga-l-toaca” ăla, care a deschis portalul ☺. Cred ca ne așteaptă un final magnific, sa speram ca și happy!

  2. Lummy

   Nu doar pe cei indignati, ci si pe mine, cea bulversata: ca nu stiu inca care de pe unde este, care e bun, care e rau. Singurul real e Woo Do-Hwan oriunde ar fi.

  3. Dona Cristina

   Dupa parerea mea, serialul are o magie aparte. Nu stiu cum va fi finalul, nici nu vreau sa ma gandesc, dar sper ca aceasta magie sa se pastreze pana la final. Explicarea “logica” a existentei/aparitiei unor elemente gen “legitimatie” ar distruge complet aura magica. Nu m-as astepta la un final care sa “puna lucrurile la punct” intr-o ordine “reala”, pe care noi am considera-o logica. Chiar daca s-ar inchide poarta, lumea aceea magica ar trebui sa ramana acolo, la locul ei, sa putem visa
   si sa ne putem gandi uneori la ea. Ar fi ca tara lui Mos Craciun, tot “magica”, asa cum este acum acceptata de toata lumea. Pana la urma, cred ca asta ar fi esenta povestii.

 37. Ionela Stefan

  Multumesc din suflet! Cred ca acest serial se contureaza cu adevarat acum, spun asta pt ca a parut un pic incetosat, dar s a cam risipit ceata! Multumesc pt ca mi daruiti din timpul d voastra!

 38. Adi

  Multumesc pentru rapiditatea traducerii si postarii! Sunteti minunati!

 39. XENAELLENA

  💖Un sfârșit de săptămână plăcut ! Mulțumesc frumos dragelor .😘😘😘 ^_^ ^_~

 40. Stella Caracas

  din ce in ce mai bun serialul,iar ideea cu cele doua lumi paralele mi se pare excelenta;multumesc fetele pentru traducere si postare

 41. Amalia

  În România🇷🇴 in fiecare serial povestea se repetă,😴😴 noi nu suntem asa de creativi ca ei,🥳noi mereu avem banala poveste de dragoste❤între un bărbat🧔 și o femeie 👱‍♀️în care anumite persoane se baga,pe când în Coreea 🇰🇷găsești de la lumii diferite,🤯 la oamenii nemuritori,🎭la povesti de dragoste❤ între liceeni 💕la chestii fantastice.🔥😯Ador kdramele.🤩🤩Si va ador si munca,va mulțumesc din suflet pentru ca ne dați oportunitatea de a ne uita la asa seriale.❌💕❤Va multumesc enorm de mult. 👏👏👏👏Succes in continuare, Va apreciez munca si efortul vostru.Va multumesc. 🙏👏❤❤❤

 42. marga

  actorii principali sunt foarte buni,efectiv nu am cuvinte si nu numai pot spune ca toti actorii, merita laude pentru interpretarea rolurilor, foarte bun serial te tine in suspans non stop,multa suferinta dar si iubire mare, multe multumiri pentru traducerea rapida Dona Cristina,

 43. eva

  Dona Cristina…multumesc! Am participat ,,activ” la desfasurarea evenimentelor si m-am surprins ce pot spune,cu voce tare:,,ia pistolul!”,,taie-i gatul!”,,omoara-i pe toti!”….frumos,este?!si mai pretind ca sunt om?! Reactiile coreenilor conteaza foarte putin,importante sunt reactiile internationale.Ei(coreenii!)traiesc in bulisoara lor,cu gusturile lor ciudate,in materie de film,cu aceleasi si aceleasi clisee.Foarte putine productii cinematografice sunt inedite si captivante! Asa ca,noi sa gustam la maxim aceasta poveste frumoasa,poveste care in ciuda fantasticului,pare nespus de reala…protagonistii sunt absolut fabulosi!

 44. Elena

  Multumesc pentru traducere, pentru tot efortul depus. Stiu nu este ușor de aceea multumesc. 👏🌹

 45. DeeaMinoz

  Doamne!! Cand Minho a declarat ca va fi Regele romantismului, trebuia sa il cred! Exceptional episodul 11!!!! Regizarea la un nivel inalt, interpretare, emotii, suspans, tot ce vrei! Nu ii inteleg pe coreeni. La TV nu prea se uita, desi pe Netflix e top 1 la ei de vreo luna (plus in alte tari). Serialul este un succes international! Milioane de multumiri pentru efort! Pupici

  1. Lummy

   Nu te pui cu gusturile lor, nici cu al meu… io-s bagata in ceata-ametita-nu stiu care-i si de pe unde… 😀

  2. DeeaMinoz

   Lummy, oricum nu o data s-a intamplat ca serialul x la ei sa fie slab cotat, iar international sa fie hit. Scenariul este confuz, dar asta nu inseamna ca e slab. Probabil ca pe unii confuzia ii plictiseste. Eu nu sunt cu serialele SF in general, dar imi place toata nebunia asta. Aia e! Cui ii place, se bucura de el, cui nu…..soarta, vorba aia

  3. Dona Cristina

   Cine baga in seama publicul coreean? Noi avem treaba cu publicul nostru, in mare parte inca insetat de k-drame. Desi, au inceput sa apara fitze si printre “marile devoratoare” de seriale, gen “coreenii au inceput sa ma dezamageasca”. Pe mine inca nu si sa fie sa raman sanatoasa si cu tiglele pe casa, sa pot sa traduc tot ce am in plan, iar voi, prietenii nostri fideli, sa va bucurati de tot ce “producem” noi. Asa ca… Fighting!

 46. Natalia

  De la ep 11 nu ma pot uita ..

  1. Ana2404

   După cum scrie la articol ep 11 nu a fost difuzat nici în Coreea.

  2. Ana2404

   După cum scrie în articol episodul 11 nu a fost difuzat nici în Coreea, E scris cu roșu. Ar trebui să citiți ce scrie pe pagina serialului, măcar să știți despre ce e vorba.

  3. Lummy

   Daca ai vazut 10 episoade nu ai simtit nevoia sa spui “Multumesc”? Imperios necesar era sa spui ca nu te poti uita la epi 11 fara ca macar sa citesti ceea ce scrie sub episodul 10 si sa-ti arunci ochii pe perioada de difuzare. Cateodata imi vine sa “ma las de meseria asta” si sa stau si eu sa vad la seriale pana nu mai pot. :'(

  4. Dona Cristina

   Natalia, uita-te acum si la ep 11 si la ep 12, ca e bonus 🙂 Dar pana Sambata viitoare sa nu ceri ep 13. Nu te necaji, mai repede de atat nu se poate. Vizionare placuta, cu rabdare.

 47. manuelle40

  Multumesc mult pentru traducere si pentru ca existati.

 48. Dara

  Superb filmul, si multumim pentru traducere!

 49. manuelle40

  Superrr!!! serialul. multumesc frumos pentru excelenta traducere.

 50. eva

  Dona Cristia,multumesc! Sper din tot sufletul intr-un final fericit,as fi profund dezamagita ca o poveste frumoasa sa aiba un final sangeros!LMH s-a transformat intr-un barbat absolut incantator si face o pereche nemaipomenita cu partenera sa…pe care partenera am indragit-o enorm din ,,Goblin”.

 51. lucia

  VA MULTUMESC!!!!

 52. DeeaMinoz

  Sunt cu lacrimile pe gat! Superb, emotionant (episodul 10). Cinematografia este la nivel de arta! Parerile sigur ca vor fi impartite, dar eu vad un Minho matur. Am fost sceptica in legatura cu scenariul si alegerea serialului. Mi-am schimbat pe parcurs parerea. Este un rol foarte potrivit! Incepe sa imi placa si relatia dintre cei doi. Sper ca va fi happy end. Mii de multumiri pentru efort!

 53. eva

  Dona Cristina…multumesc mult!

 54. Lucia

  Mulțumesc frumos!

 55. DeeaMinoz

  Exceptional episodul 9! Mi s-a facut pielea de gaina!! Mii de multumiri pentru efortul depus, pentru traducerea in timp record! Abia astept episodul 10! Minho este extraordinar! Pupici, albinutelor!

 56. lucia

  Va multumesc!!!pentru traducere

 57. marga

  au inceput sa iasa la iveala multe, vad ca incep personajele implicate intre cele doua lumi sa apara in forta, intersant serial, astept cu nerabdare urmatoarele episoade,multumesc mult echipei Asia Fan Info,Dona Cristina multumesc.

 58. gani raid

  va multimim mult pt. traducere rapida

 59. Lucia

  Multumesc frumos!

 60. ana iakob

  Multumesc pentru ep 7

 61. Stella Caracas

  din ce in ce mai dragut,multumesc pentru traducere si postare

 62. lucia

  si ptr.acest episod ,va trimit un sincer MULTUMESC!

 63. gani raid

  e foarte frumos serail, si interesant. va multimim pentru traducere

  1. Adi Popa

   Multumim pentru rapiditatea teducerii si postarii. Sunteti minunati!

  2. DeeaMinoz

   Excelente episoadele 7 si 8! MII DE MULTUMIRI PENTRU EFORTUL DEPUS IN FIECARE WEEKEND!

 64. Stella Caracas

  e placut serialul,multumesc mult

  1. Dara

   Mulțumim!

 65. marga

  devine tot mai intresesant serialul, imi foarte place mult,multumim echipei Asia Fan Info,Dona Cristina, multumesc

 66. Mihai Rotariu

  MULȚUMESC,DIN INIMĂ !!!

 67. DeeaMinoz

  Foarte bun episodul 6!!!!! Si 5 mi-a placut!
  Va multumesc pentru traducerea in timp record! Albinutele noastre 💙

 68. lucia

  Multumesc frumos!!!!!pentru traducere

 69. marga

  super tare ep.5, interesant serial, multumesc echipei pentru traducere, astept cu nerabdare urmatorul episod.

 70. Mihai Rotariu

  Mulțumesc !!!

 71. jipa maria imi place mult

  imi place foarte mut actorul principal..Lee Mi Ho

 72. jip mariava pup

  imi place mult

 73. manuelle40

  Multumesc mult pentru traducere.

 74. elena

  Mii de multumiri pentru traducere!

 75. Laura Cristea

  Mulțumesc cu inima ! Interesant serial !

 76. Daniela

  Multe salutari , multumiri si urari de sanatate !

 77. Iolanda

  Multumesc pentru traducere!

 78. marga

  Dona Cristina,multumesc mult,pentru traducere, foarte interesant serialul, astept cu nerabdare urmatoarele episoade, multa sanatate.

  1. Adi Popa

   Multumim pentru rapiditatea traducerii si pentru tot ce faceti! Felicitari!

 79. eva

  Dona Cristina…sunteti fabuloasa,multumesc tare mult!

 80. Stella Caracas

  multumesc mult fetele de la asia fan info,sa fiti sanatoase si puternice,ca niciun virus sa nu se apropie de voi

 81. Maria Romitan

  Abia aștept sa finalizați proiectul ca sa pot sa_l Vizionez complet.Mii de mulțumiri si sincere felicitari pentru acest gest si va urez succes

 82. Laurentia

  Multumesc pentru traducere. Nu am mai urmarit de mult seriale , dar pe acesta nu puteam sa il ratez. Doar e Lee Min Ho !!

 83. XENAELLENA

  💖Mulțumiri ,să fiți sănătoase ,să aveți timp și spor .😘 ^_^ ^_~

 84. Daniela

  Pare interesant , Lee min ho e o somitate cu o frumusete ce numai la ei poti vedea, cam incurcat scenariu , pt. mine , dar usor usor il voi intelege eu …Va multumesc de traducere , postare , va doresc sanatate si numai bine !

 85. Yuna

  Multumim frumos, Dona Cristina si Lummy! Mă voi mulțumi cu Woo Dohwan, pe LMH l-il las leeminhoistelor, a căror superioritate o recunosc (nici să pun un 🙂 nu am curaj).

 86. lucia

  Va multumesc!!!ptr.traducerea ep.2

 87. Anisoara Miron

  A aparut printul LEE MIN HO pe un cal alb. Multumesc ptr alegerea acestui proiect! Va doresc sanatate multa si spor pe mai departe! Va imbratsez virtual!

 88. diana

  Multumesc!

 89. Stella Caracas

  multumesc mult

 90. Ionela Stefan

  Multumesc frumos ! Sanatate si liniste va doresc !😘

 91. DeeaMinoz

  Episodul 2, delicios prin replici, si actorie. Foarte tare! Mii de multumiri!!!

 92. elena

  Mii de multumiri pentru traducere !

 93. ioana k

  1

 94. eva

  Un debut pe masura asteptarilor…multumesc frumos Dona Cristina!Sa aveti un Paste fericit si sa fiti sanatoasa!

 95. mara

  Un proiect mult asteptat,un Lee Min Ho,vizibil mai matur dupa satisfacerea serviciului militar,o distributie foarte buna..deci… inarmati cu rabdare vom asteptam cuminti fiecare ep .Multumesc frumos ptr alegere si promptitudine.Paste fericit si binecuvantat.

 96. lucia

  Va multumesc!!!

 97. Rody

  Mii de multumiri pt.traducere ! Paste Fericit intregii echipe AFI !

 98. Maovalin

  Bravo, felicitari, sunteti primii ca intotdeauna. O surpriza mare, mare pentru cele / cei in “izolare”, Abia astept urmatoarele episoade. Un Lee Min Ho mult mai matur, se vede ca i-a priit armata. Inca o data felicitari efortului si promptitudinii traducatorilor

 99. Carmen Androne

  Mii de multumiri ….multumesc din suflet ….Sarbatori luminate si binecuvantate !!!

 100. Adriana Popa

  Multumim frumos! Un adevarat cadou de Pasti! Va doresc Paste linistit si sanatate multa.

 101. manuelle40

  Mii de multumiri pentru postare si traducere. Frumos cadou, ne-ati daruit, de sarbatori. Inca o data, multe multumiri si va doresc tuturor, SARBATORI FERICITE.

 102. Laura

  Mulțumesc. Să aveți sărbători pascale binecuvântate!

 103. Liana G.

  Wow! Așa da surpriză! E primul serial al lui Lee Min Ho de după eliberarea din serviciul militar iar după cum se anunțase pe rețelele coreene, premiera a fost ieri. Dona Cristina…komapsa, “multumescul” coreean după ureche, dar nu stiu alfabetul hangul al marelui Sejong ca să-l si scriu. Dragele mele AFI-iste, ne bucurați existența asta din ce in ce mai zbuciumata. Întregii echipe urez un Paște fericit si….va ieși sigur si soarele! Cu prietenie Liana G.

 104. Deeaminoz

  Cred ca am uitat sa clipesc de ma dor ochii asa de tare! Un inceput minunat! Wow, wow! Mii de multumiri, albinutelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.