RECLAME

«

»

SECRETLY, GREATLY (2013) korean movie


Film: Secretly Greatly / Covertness / Sub acoperire
Regizor:Jang Cheol-Soo
Genul: comedie/ acțiune/ drama/ spionaj
Sinopsis: Diferit de celebrele filme cu spionul universal (Agentul 007), șarmant și atotputernic, scenaristul abordează un subiect mai delicat, viața spionilor nord-coreeni în Coreea de sud.
Deși notele de comedie sunt frecvente, substratul este unul dramatic.
Dong-gu (Kim Soo Hyun), idiotul cartierului, este de fapt un ofițer de elită (Won Ryu-Hwan) silit de ordinele partidului să treacă prin toate umilințele cu scopul suprem de a servi patria. Dar e o patrie care se folosește de oameni ca de unelte, îi folosește până la ultima picătură de sânge fără a le da nimic în schimb, nici măcar o moarte demnă.
Un alt personaj care și are propria poveste este fiul nelegitim al generalului Lee, Lee Hae-Rang (Park Ki Woong) care deși format tot ca un câine al partidului se răzvrătește, are un suflet cald și are multă compasiune. Este omul faptelor, își dă viața pentru alții și trăiește după propriile principii.
Ri Hae-Jin (Lee Hyun Woo), un agent în devenire care îl idolatrizează pe Won Ryu-Hwan și și-a dorit de copil să fie în trupa lui. Chiar îl numește căpitan (aici cu sensul de comandant de trupă, Won Ryu-Hwan era locotenent). Format și el în temuta unitate 5449, oscilează între datoria față de partid și visul lui de a fi aproape de căpitan.
Vizionare plăcută!
P.S. Scenaristul serialului „Crash landing on you” a făcut o frumoasă conexiune între acțiunea din serial și personajul Dong-gu din acest film.

Distribuția:
Kim Soo-Hyun – Won Ryu-hwan/Bang Dong-gu
Park Ki-Woong – Lee Hae-rang
Lee Hyun-Woo – Ri Hae-jin
Son Hyun-Joo – Kim Tae-won

Acest film NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri.
Va rugam sa respectati aceasta cerinta.
Traducerea și adaptarea: Ana2404 – AFI Team

SURSA 1

 

 • SURSĂ SUPLIMENTARĂ
  Filmul este postat în clipuri scurte pentru a nu fi șters de pe sursă.

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

  *

****************************************************************************

Care este reacția ta la final?
+1
5
+1
0
+1
7
+1
0
+1
0
+1
0
+1
5