RECLAME

«

»

MONSTER (2014) korean movie

Film coreean: Monster (2014)

Genul: Thriller

Regia: In-ho Hwang

Scriitor: In-ho Hwang

Durata: 114 min.

Distribuţia: Lee Min-ki, Kim Go-eun

Bok-Soon (Kim Go-eun-I) deţine o tarabă stradală, în timp ce se ocupă de sora ei mai mică. Poate că Bok-Soon nu e cea mai strălucitoare fată, dar ceea ce îi lipsește în inteligență, se compensează în furie incontrolabilă. În cartier, e cunoscută sub numele ruşinos de „femeie nebună”. Viaţa relativ liniștită cu sora ei este întreruptă atunci când se întâlneşte cu un criminal în serie pe nume Tae-Soo (Lee Min-ki). Tae-Soo o ucide pe sora lui Bok-Soon, pentru c-ar fi putut divulga adevărul despre stilului său de viață ucigaș. Furia lui Bok-Soon o mistuie complet, ducând-o la dorinţa de răzbunare pe Tae Soo.
Cine va rămâne în viață, Bok-Soon cea iute la mânie sau Tae-Soo cel nemilos?

Filmul este primul thriller de acțiune din Coreea de Sud, care prezintă un personaj feminin puternic, luptându-se cu un ucigaș psihopat.
Actualele thrillere coreene de acțiune se rotesc, de obicei, în jurul situației și incidentului. Cu toate acestea, povestea din Monster este determinată exclusiv de impulsul personajelor sale.Aceste personaje sunt o transformare dramatică pentru Lee Min-ki („Shut Up: Flower Boy Band”) și pentru angelica Kim Go-eun-I („A Muse”).Ei sunt foarte cunoscuţi din drame şi filme pentru rolurile lor luminoase şi vesele, dar în Monster sunt două personaje complet demente, care sunt mai mult decât pregătite să se sfâşie reciproc.

Acest serial este tradus pentru ASIA FAN INFO și NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte site-uri.
Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română Miuța – AFI Team

SURSA 1

SURSA 2

Care este reacția ta la final?
+1
3
+1
0
+1
3
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0