RECLAME

«

»

I SAW THE DEVIL (2010) korean movie

 • Titlul: I Saw the Devil
 • Regia: Kim Jee-Woon
 • Scenariu: Park Hoon-Jung
 • Data lansarii: 11 August 2010
 • Durata: 141 min.
 • Genul: Suspense-Thriller HORROR/ Câştigătorul premiului “Cel mai bun film al anului”/ Catalogat în categoria primelor 20 de filme ”pe care n-ai vrea să le vezi”
 • Tara: South Korea

Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

I SAW THE DEVIL este o poveste șocant de violentă și uluitor realizată, despre crimă și răzbunare. Intruchiparea răului pur, Kyung-chul, este un psihopat periculos care ucide de plăcere. Într-o noapte cu ninsoare, ultima lui victimă este frumoasa Ju-yeon, fiica unui șef de poliție pensionat și logodnica gravidă a agentului special de elită Soo-hyun. Obsedat de răzbunare, Soo-hyun este determinat să descopere criminalul, chiar dacă acest lucru înseamnă să devină el însuşi un monstru. Iar atunci când îl găsește pe Kyung-chul, predarea la autorități este ultimul lucru în mintea lui, în timp ce graniţele dintre bine și rău cad în acest joc, răsucit diabolic, de-a şoarecele şi pisica.

Traducerea si adaptarea in limba romana – Dona Cristina

DISTRIBUTIE:

Lee Byung-Hun – Kim Soo-hyun
Choi Min-Sik – Jang Kyung-chul
Oh San-Ha – Jang Joo-yun
Jeon Gook-Hwan – Chief Jang
Kim Yoon-Seo – Jang Se-yun
Chun Ho-Jin – Section Chief Oh
Choi Moo-Sung – Tae-joo
Kim In-Seo – Se-jung
Yoon Chae-Young – Han Song-yi
Nam Bo-Ra – Section Chief Oh’s daughter

Suspense-Thriller HORROR, neindicat persoanelor cu afectiuni cardiace!!!!

 • SURSE DE VIZIONARE
  Sursa 2

  Sursa 3

VIZIONARE PLACUTA!

3 comments

 1. cornelia

  Dupa atatea drame de familie, comploturi, lacrimi…am dat peste acest film…brrrrr….cred ca razbunarea, in cazul lui So Hyun , nu a fost deloc dulce. Un film dur, violent la maxim! Cu toate astea nu poti renunta, trebuie sa vezi cum va fi pedepsit psihopatul, Choi Min Sik, ales excelent pentru acest rol. De Byung Hun ce sa mai zic? Un actor pe care anii l-au uitat…Multumesc Dona Cristina ca ai avut puterea sa traduci acest film.

 2. ioana

  Este un film care intra cu usurinta la nota 9,5 ,dupa parerea mea .
  Interpretarea actorilor Lee Byung Hun si Choi Min Sik este deosebit de buna ,de la inceputul filmului pana la sfarsitul lui ,iar cand am vazut cine il regizeaza am stiut ca va fi bun .
  Multumesc frumos pentru traducerea lui si postare

 3. manuelle40

  Multumesc frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.