RECLAME

«

»

GENERAL AND I (2017) chinese drama


Title: 孤芳不自赏 / Gu Fang Bu Zi Shang
English title: General and I
Genre: Romance, period
Episodes: 62
Broadcast network: Hunan TV
Broadcast period: 2017-Jan-03 to 2017-Feb-10 Traducerea si postarea episoadelor se face in limita timpului disponibil pe care traducatorul il are.

„General and I” este un serial de televiziune din anul 2017, bazat pe romanul lui Feng Nong „A Lonesome Fragrance Waiting to be Appreciated”.

Bai Ping Ting nu a crezut niciodată în zicala că „Femeia fără talent este o virtute”. Ea este servitoarea Prinţului He Xia de Jing An, dar trăiește cu mai multă demnitate decât doamnele obișnuite.Nu se bazează pe frumusețe, ci pe mintea ei, care este mai înțeleaptă și mai inteligentă decât a unui bărbat. Nu are nevoie ca alţii să simpatizeze cu aspectul ei mediocru. Ceea ce vrea ea, este un alt spirit de același nivel ca al ei, cu care să poată concura. Aşadar, chiar dacă acel bărbat este general al țării duşmane, chiar dacă totul între ei este înşelăciune şi urzeală, e totuşi incapabilă de-a nu fi tentată de acest bărbat. Dacă între iubire și loialitate există o singură alegere, ea poate doar să spere că dragostea lui Chu Bei Jie nu este atât de profundă cum se așteaptă …

Acest serial NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română Miuța – AFI Team

EPISOADELE 1-20

EPISOADELE 21-40

EPISOADELE 41-62 FINAL

VIZIONARE PLACUTA!

Care este reacția ta la final?
+1
7
+1
1
+1
44
+1
3
+1
0
+1
0
+1
3