«

»

DEFAULT (2018) korean movie

 • Movie: Default (English title) / Sovereign Default’s Day (literal title)
 • Director: Choi Kook-Hee
 • Writer: Uhm Sung-Min
 • Release Date: November 28, 2018
 • Runtime: 114 min.
 • Genre: Drama / Politics / Finance / Government / Period-1990
 • Country: South Korea

Default dramatizează povestea din culise a negocierilor Coreei de Sud cu FMI, care au avut loc în timpul crizei financiare din 1997, prin trei povești paralele.
A mai rămas doar o săptămână până când Coreea de Sud va intra în faliment naţional. Han Shi-Hyun este lider al echipei de politică monetară la Banca Coreei. Ea a fost prima care a prezis posibilul colaps economic, fiind apoi repartizată în echipa de criză. Yoon Jung-Hak, analist financiar la Corporaţia Bancilor Comerciale, pariază totul pe posibilitatea reală a intrării ţării în faliment. Gab-Soo se luptă să-și protejeze compania și familia în timpul crizei.

DISTRIBUTIE:
Kim Hye-Soo as Han Shi-Hyeo
Yoo Ah-In as Yun Jeong-Hak
Jo Woo-Jin as Vice-Minister of Finance
Heo Joon-Ho as Gab-Su

Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

Traducerea – adaptarea si hardsub – Dona Cristina

Sursa 1

Sursa 2

VIZIONARE PLACUTA!

9 comments

Skip to comment form

 1. Carmen Ioana

  Șocant! Mă gândesc ce a fost cu noi și nimeni nu a fost interesat de saracii muncitori. Necazul e că ne adâncim tot mai mult, iar copiii noștri ne vor arăta cu degetul. Șocant film , mai ales realitatea lui. Mulțumesc mult pentru tot.

 2. ciobanu carmen cerasela

  extraordinar film, ar trebui vazut de tara intreaga ! Fara sa pricep prea mult din termenii economici, n-a foast greu sa-mi dau seama ca acelasi lucru s-a intamplat si inca se intampla si la noi Cat despre Kim Yee Soo , ce sa mai vorbim, actrita premium, unicat !Multumesc frumos si toata recunostinta pt alegere si munca depusa.

 3. vica

  Multumesc frumos pentru traducerea si alegerea acestui film cu celebrul AH IN.

 4. Han Sang-ae

  Multumesc ptr traducere și postare…

 5. manuelle40

  Multumesc mult pentru postare si traducere.

 6. Alina

  Multumesc din suflet pentru acest film realist,inca o pagina din istoria zbuciumata a acestui popor.Urmaresc de ani de zile filmele si serialele postate pe acest site si sunt extrem de recunoscatoare pentru munca pe care o depuneti. Cu adevarat ne faceti viata mai frumoasa si mai bogata !

 7. Luana Mihaela

  Interesant film și util pentru noi!.Iată cum FMI ne-a ajutat pe noi , in România să devenim colonie. Oare noi avem capacitatea de a ne dezvolta sau facem pașii indicați de dragii noștri aliați???
  Multumesc pentru traducere.

  1. Luana Mihaela

   ce nu este corect??

 8. nexus nex

  N-am ce sa zic , decat SUPER MULTUMESC AFI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YOO AH IN oricand cu cea mai mare placere !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.