RECLAME

«

»

ARE WE IN LOVE? (2020) korean movie

 • Movie: Are We In Love?
 • Release Date: March 25, 2020
 • Runtime: 107 min.
 • Genre: Romance, Drama, Fantasy

So Jung has had a pretty miserable life so far.
Beset by ill fortune, her mother is ill, and it seems that whatever she turns her hand to ends up in failure.
She works in a coffee shop run by the dashing – but skeptical and secretive – Seung Jae.
But one stormy night, a mysterious woman visits the shop and lends So Jung a strange book named “Are You in Love.” It turns out to be a remarkable – and even magical – tome!
One day, she asks the book a question about her love life – and receives an “answer” that miraculously changes her life.
All of a sudden, So Jung finds herself the talk of the town. Every man she meets ends up having a crush on her – including Seung Jae, who suddenly sheds his cool exterior to lay his heart bare for her.

Can So Jung use the power of the book to find true love? And could the reformed Seung Jae win her heart – despite all the competition?

DISTRIBUTIE:
Sung Hoon — Seung Jae
Kim So Eun — So Jung
Kim Sun Woong — Byung Oh

Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

Traducerea si adaptarea in limba romana – Hwa Yoom
Hardsub – Lummy

SURSA 1 DE VIZIONARE CLIK AICI

Sursa 2

Sursa 3

VIZIONARE PLACUTA!

5 comments

Skip to comment form

 1. Florentina P

  Multumesc pentru traducere!!Foarte dragut filmul!Jeon Mi Sun am vazut-o in rolul mamei lui Sung Hoon in Madly in love!Minunata actrita!!

 2. Mariana Minulescu

  Multumesc frumos pentru acest minunat film cu care m-am delectat aseară. Duminică plăcută fetelor hărnicute pentru traducere și postare 😊😘👍

 3. Simona

  Mulțumesc asiafaninfo.net pentru acest film. Mulțumesc Lummy pentru postare. Am căutat filmul în urma recomandării că în el joacă numai actori excelenți. Și așa a fost. Am fost fericită să o revăd pe Jeon Mi Sun, care a fost, este și va fi o mare bucurie pentru toți iubitorii de filme și seriale coreene. Tristețea pricinuită de dispariția ei bruscă din această lume, acum aproape 1 an, nu poate șterge bucuria și căldura pe care ne-o lasă în inimă, filmele în care a jucat.

 4. Cristina P

  Văzând din descriere că e un film de anul acesta chiar am tresărit la momentul când apare Jeon Mi Sun, uriașă surpriză! Mulțumesc din suflet dragele mele Hwa Yoon și Lummy pentru acest cadou și pentru toate surprizele frumoase cu care ne regalați mereu. Vă doresc întregii echipe numai bine și frumos în viață! Saranghae!

  1. Lummy

   Emotionata am fost si eu atunci cand am vazut-o pe regretata Jeon Mi Sun. Dupa care am facut putina “cercetare”… filmul e facut mai demult, in 2017 s-a lucrat la el, dar din varii motive a fost lansant abia anul acesta, in 25 martie. Si dupa ce a plecat, inca ne bucura sufletele. Nu stiu daca in timpul vietii si primit titlul de “mama”, dar eu asa am numit-o, datorita rolurilor de mama a diverselor akte personaje. Chiar daca a fost o actrita din linia a 2a, a eu am avut “lipici” la ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.