RECLAME

«

»

ANIMAL WORLD (2018) chinese movie

Film: ANIMAL WORLD
Regizor: Han Yan
Producător: Chen Zhixi
Scenrist: Han Yan, după manga lui Nobuyuki Fukumoto “Tobaku mokushiroku Kaiji”
Gen: acţiune, thriller, suspans, aventură, psihologic
Limba: Mandarină
Ţara: China
Durată: 132 min.
Data lansării: 29 iunie 2018

Trecând fără rost prin viață, Kai-si (Li Yi Feng) a acumulat datorii de câteva milioane, împrumutând bani de la prietenii săi. Ademenit cu promisiunea de a i se şterge totul, Kai-si își lasă mama în suferință și iubita din copilărie Qing (Zhou Donyu) ca să urce la bordul navei Destiny și să ia parte la un joc de noroc, controlat de misteriosul Anderson (Michael Douglas). Toți jucătorii intră în jocul cu stele. Pentru fiecare joc pierdut, adversarul primeşte o stea.
Animal World este cel mai recent film al regizorului Han Yan, cunoscut pentru filmul Go Away, Mr. Tumor, care a reprezentat China la ediţia 88 a Premiilor Oscar, şi al producătorului Chen Zhixi, faimos pentru filmele sale de succes Lost in Thailand și Detectiv Chinatown.

Distribuţie: Li Yifeng, Michael Douglas, Zhou Dongyu

Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

Traducerea si adaptarea in limba romana – Miuţa

Sursa 1

VIZIONARE PLACUTA!

2 comments

  1. Viviana

    OOOO!!! Ce surpriza placuta este prezenta unui celebru actor american in acest film! Film palpitant, descrie lupta pentru supravietuire si invinge nu neaparat cel mai musculos, fortos etc. ci cel care “isi pastreaza credinta”! Multumesc.

  2. manuelle40

    Multumesc foarte mult pentru acest excelent film.Un film, extrem, de educativ pentru vremurile actuale, in care banul controleaza totul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.