RECLAME

«

»

37 SECONDS (2019) japanese movie


Film: 37 seconds
Scenariu şi regia: Hikari
Data lansării: 9 feb. 2019
Durată: 115 min.
Genul, dramă, psihologic, adult
Ţara: Japonia
Limba: japoneză

Această dramă japoneză intimă oferă o perspectivă rară asupra lumii unei tinere cu paralizie cerebrală – și este cu atât mai rară pentru distribuţia în rol a unei actrițe care are această boală în viața reală. „37 seconds” este o poveste emoționantă despre independență, care îi va lăsa pe mulți dintre spectatori cu o mai bună înțelegere a unei noi perspective și pe alţii cu sentimentul că în sfârșit vor fi văzuți pe ecran.
La 23 de ani, desenatoarea de manga Yuma (Mei Kayama) trăiește o viață protejată acasă, alături de mama ei (Misuzu Kanno), dar își dorește mai mult. Își prezintă opera erotică unui editor, care îi spune că are nevoie de mai multă experiență sexuală pentru autenticitatea pe pagină, trimițându-o pe Yuma într-o călătorie de auto-descoperire.
„37 de secunde” este sincer în prezentarea ritmurilor vieții lui Yuma, dezvăluind interdependența complexă dintre ea și mama ei. Nu este un film anodin multipremiat despre handicap, cu care ar putea fi obișnuiţi spectatorii; în schimb, filmul lui Hikari este sensibil și empatic, arătând o tânără care este mai mult decât paralizia ei cerebrală. Yuma este o persoană extrem de creativă, care merită mai mult decât îi oferă ei adesea societatea.
Dacă te simţi constrâns de situaţii în care societatea, viaţa sau familia te pune, vei înţelege acest film.
Nu este uşor de urmărit, dar cu siguranţă recomandat. Mottoul acestui film este „Handicapul este o stare de mentalitate.”

DISTRIBUTIE:
Mei Kayama, Misuzu Kanno, Shunsuke Daito

Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

Traducerea si adaptarea in limba romana – Miuţa

Sursa 1
SURSA 1 DE VIZIONARE CLICK AICI

Sursa 2

VIZIONARE PLACUTA!

7 comments

Skip to comment form

 1. Alina-Oana

  Multumesc frumos. Miuta, cu asta ai reusit sa faci ceea ce nu a reusit absolut nici o drama….sa plang. Te imbratisez cu drag.

 2. Mariana

  Multumesc! Un film pe care ma bucur ca am avut ocazia sa il vizionez.Multumesc inca o data si felicitari echipei Asiafan!

 3. doina

  mulțumesc

 4. manuelle40

  Multumesc mult pentru acest ,impresionant, film.

 5. Crina

  Remarcabil! Nu am cuvinte…

 6. diana bonjug

  multumesc mult pentru film . Mi-a placut . Simplu , fara multe replici inutile , dar plin de sentimente , emotii , tristeti si mai ales bucurii .

 7. marci

  Un film rupt din viata cu un puternic impact emotional. Multumesc Miuta, multumesc AFI, multumesc tuturor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.