«

WHAT A MAN WANTS (2018) korean movie

 • Movie: What a Man Wants / Wind Wind Wind
 • Revised romanization: Baram Baram Baram
 • Director: Lee Byeong-Hun
 • Writer: Jiri Vejdelek (original story), Jang Gyu-Sung, Bae Se-Young, Lee Byeong-Hun
 • Release Date: April 5, 2018
 • Runtime: 100 min.
 • Genre: Comedy / Drama / Marriage
 • Country: South Korea

Povestea filmului se petrece pe Insula Jeju, unde Seok-Geun (Lee Sung-Min) este un bărbat de vârstă mijlocie și lucrează ca șofer de taxi. Este căsătorit cu Dam-Deok (Jang Young-Nam). Seok-Geun își înșală în mod constant soția, dar asta nu înseamnă că n-o iubeşte.
Între timp, sora lui mai mică Mi-Young (Song Ji-Hyo) este căsătorită cu Bong-Soo (Shin Ha-Kyun). Ei locuiesc chiar alături de Seok-Geun și soția lui. Mi-Young și Bong-Soo sunt patronii unui restaurant cu specific italian, dar restaurantul lor nu merge prea bine. Bong-Soo vrea să transforme restaurantul într-unul cu specific chinezesc, dar Mi-Young îl ignoră. Bong-Soo nu poate să înțeleagă înclinaţia cumnatului său către aventurile extraconjugale. Totul se schimbă când Je-Ni (Lee El) apare în fața lui Bong-Soo.

DISTRIBUTIE:

Lee Sung-Min as Seok-geun
Shin Ha-Kyun as Bong-soo
Song Ji-Hyo as Mi-young
Lee El as Jenny
Jang Young-Nam as Dam-deok
Go Joon as Hyo-bong


Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

Traducerea si adaptarea in limba romana – Miuţa

Sursa 1

Sursa 2

SURSA 3

Sursa 4

VIZIONARE PLACUTA!

2 comments

 1. Cornelia

  Cu o mana de actori buni – actori pe care i-am vazut si-n alte filme si seriale coreene – a iesit un film excelent! Este o comedie dar si o lectie de viata…Multumim pentru traducere si postare…ma gandesc ca uneori, umorul din unele replici, nu ar fi redat asa de bine daca nu ar fi traducatorii nostri…le multumim..

 2. Rody

  Un film amuzant ! Multumim pt.traducere si postare… si pt.ca l-ati pus pe mai multe surse…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.