«

»

V.I.P. (2017) korean movie

Share

Film: V.I.P/ Beuiaipi
Regizor: Park Hoon-jung
Scenariu: Park Hoon-jung
Data lansării: august 2017
Durata: 128 min.
Genul: acţiune, crimă, thriller
Distribuitor: Warner Bros.
Ţara: Coreea de Sud
Distribuţie:

V.I.P-ul Kim Gwang-Il (Lee Jong-Suk) sosește în Coreea de Sud prin planificarea dintre NIS din Coreea de Sud și CIA din America. Ajunge suspect într-o serie de crime. Detectivul Chae Yi-Do (Kim Myung-Min) știe prin intuiție că Kim Gwang-Il este vinovat, dar agentul NIS, Park Jae-Hyuk (Jang Dong-Gun) îl protejează.

Acest serial este tradus pentru ASIA FAN INFO și NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte site-uri.
Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română: Miuța – AFI Team

SURSA 1

SURSA 2

SURSA 3

Share

13 comments

Skip to comment form

 1. carmen ioana

  Desi cu un subiect groaznic, mi-a placut la maxim! Actori de exceptie, iar psihopatul nu s-a lasat mai prejos! Multumesc pentru traducere Miuta, ca de obicei, la inaltime!

 2. deea

  Lee Jong Suk in rol negativ!,si nu orice rol ,sincer a jucat demential dar as fi vrut sa nu joace rolul negativ pentru ca imi era atat de drag :((( . In norcecaz Miuta cred ca ti-a fost destul de greu sa il traduci!? Te felicit pentru alegerea facuta !

 3. Miuţa

  Filmul este remediat şi poate fi urmărit în condiţii perfecte pe toate cele 3 surse. Orice informaţie aleatorie care ar putea apărea, nu este de la noi.Vă doresc vizionare plăcută!

 4. raton

  Incerc sa vizionez filmul de pe telefon si nu merge, e o problema cu subtitrarea – uneori este inainte, alteori inapoi. Si pe laptop apare aceeasi problema. Pot rezolva cumva? Multumesc.

  1. Miuţa

   Din pricina lipsei de experienţă într-ale editării QC , a fost greşeala mea.Am remediat şi după procesările de rigoare, filmul va fi remediat.Scuze pentru inconvenientele create.

 5. vica

  Pentru distributie l-am urmarit .Multumesc pentru traducere si postare.

 6. Arina

  Mulțumesc frumos pentru traducere. ^^ Sunt cea mai fericită acum :))

 7. Yuna

  Daebak! Multa lume buna avem aici! Poate ca Lee Jong Suk ar trebui sa se orienteze mai mult catre filme, pe distante scurte se descurca foarte bine 🙂
  Multe multumiri pentru traducere si postare, Miuta, Ana, AFI !

 8. ciobanucarmencerasela

  Foarte tare filmul, mi-a placut maxim, chiar daca cu ceva violente(cateodata sunt bune pt ca te scapa de frustarile realitatii!)! Mi-a placut chiar si Lee Jong Suk, care in general, n-are o prestatie peste mediu. Capetele de afis,veterani in ale filmului, au facut treaba cea mai grea , bineinteles.Multumesc frumos pt alegere si munca depusa.

  1. Emily

   Sincer , toate presatiile lui Lee Jong Suk mi se par peste medie . Te invit sa te uiti la Doctor Stranger, sa observi cum se transpune cu adevarat in pielea personajului . Acuma asta e parerea mea personala 🙂 Luati-o ca atare 😉

 9. mara

  ”Datoriile sunt facute pentru a fi platite.” Un film bun cu actori pe masura,mi-a placut maxim ”putoiul” (Lee Jong Suk) in rol negativ ! Multumesc ptr alegere si munca depusa !

 10. Elena

  Cum se poate viziona, nu sunt prea experta? Multumesc anticipat pentru un raspuns!

  1. Ana2404

   Pe moment a intervenit o problema tehnica, in aceasta seara va fi restabilit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>