«

»

THE MAID OF THE BLIND MASTER (2016) chinese movie

Share

Film: Love at First Sight/ The Maid of the Blind Master
Țara: China
Producție: 2016
Durata 1 oră și 45 min.
Poate un titlu mai potrivit ar fi *Dragoste la prima atingere*. Un afacerist bogat, rămas orb în urma unui accident, angajează o femeie care să aibă grijă de el în permanență. Deși începută într-un mod nu tocmai plăcut, relația lor devine profundă. Dar, ca în povestea Cenușăresei, sora vitregă a lui Qing Tian vrea să îi ia locul atunci când Hao Ming are șansa unei operații să își recapete vederea…
Distribuție:

Acest film NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri.
Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română Ana2404 – AFI Team

SURSA 1

SURSA 2

Share

9 comments

Skip to comment form

 1. ileana

  Someone like you serial serial taiwanez este asemánátor

 2. mimi meci

  In primul rand vreau sa multumesc ca existati, multumesc pentru efortul pe care-l faceti pentru a ne traduce filme si seriale, insa nu vreau sa fiu ipocrita si sa nu imi spun in mod sincer parerea. Am vazut filme coreene, chinezesti , taiwaneze etc. dar sunt foarte slabe ca joc si regie. Am vazut si filme bune ca subiect si am lasat deoparte jocul actorilor sau regia si scenariul. Dar acesta este unul foarte slab si prost interpretat, filme cu o regie si mai proasta si cu un joc de lemn al actorilor. ne uitam noi dupa frumuseti masculine dar eu personal nu pot trece cu vederea si calitatea filmului. Mii de scuze si nu mi-o luati in nume de rau , poate ca ma ”razbun” aici pe chinezi .
  Filemele coreene chiar daca sunt unele slabe , interpretarea actorilor te lasa fara cuvinte. Poate ca gresesc eu. Inca odata mii de scuze. nu este trebuie sa-mi expuneti parerea pe site daca este inoportuna. Multumesc inca odata traducatorilor.

  1. Ana2404

   Asta cam asa este. Poate cineva va face un remake, subiectul este bun. Nu la fel este si cu But Always. Actorii sunt incredibili. E bine jucat si bine realizat.

 3. ralex

  Un film placut de sfarsit de saptamana.Multumiri!

 4. deea

  Frumos film,multumesc!

 5. Monica

  Multumesc pentru postare si traducere.

 6. elena

  Multumesc pentru traducere !

 7. manuelle40

  Multumesc mult pentru acest ,superb film.

 8. Rody

  Un film frumos ! Multumim pt.traducere si postare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.