«

»

SWALLOW THE SUN (2009) korean drama

Share


Drama: Swallow the Sun
Revised romanization: Taeyangeul Samkyeora
Hangul: 태양을 삼켜라
Director: Cheol-yong Yu
Writer: Wan-kyu Choi
Network: SBS
Episodes: 25
Release Date: July 9 – September 2009
Country: South Korea
„Swallow the Sun” revolves around three young people in Jeju Island and how they develop Seogwipo, Jeju into a world city.

Serial prelucrat de AFI Team

Pentru vizionare aveti nevoie de cont pe vk.com si sa fiti logati in timpul vizionarii, detalii sub chat.

Share

3 comments

 1. Delia

  Foarte frumos acest serial despre relatia dintre un tata si fiul sau care desi a pornit din ura si razbunare alimentata de dispret si neintelegere ajunge prin multa suferinta sa se purifice devenind iertare , impacare , dragoste.Ji Sung nu are nevoie de calificative pentru ca din punctul meu de vedere este excelent in tot ceea ce interpreteaza.Multumesc ASI si traducatoarei pentru munca depusa si posibilitatea de vizionare a acestui film ! Munca voastra ne ofera bucurie si putere de a merge mai departe in viata de zi cu zi.

 2. RADLER NINA

  Buna ziua. Intrebarea mea este ; de ce daca un film este tradus de asiafaninfo nu pot sa-l vad deoarece ma obliga sa-mi deschid un cont la VK?

  1. Ana2404

   Nu Asia Fan Info, ci chiar vk. VK este site rusesc care permite gazduirea de filme fara licenta, dar au introdus asta ca sa obtina mai multi utilizatori. Unele, adica cele care au link de pe vk, necesita asta. Daca nu vrei nu-ti faci, cand dai click te va duce pe vk dar nu la video respectiv. Poti alege video de pe alta sursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.