«

»

SPARROW (2016) chinese drama – Ep. 31-61

Share

Share

9 comments

Skip to comment form

 1. manuelle40

  Multumiri din toata inima si recunostinta mea, pentru traducerea acestui serial excelent.Va doresc „TOATE CELE BUNE” si succes in tot si toate!!!

 2. ralex

  Un serial de recomandat, cu un joc actoricesc de exceptie in toate planurile si propaganda comunista f. bine mascata pentru ca cele doua tabere ramase in lupta erau adeptii lui Mao (comunistii) si cei ai lui Cian Kai Shi (natoinalistii), ultima „vrabie” fiind comunist, iar iubita lui nationalista care, probabil, s-a refugiat in Taiwan sau din dragoste a trecut la comunisti. Sau invers. Ramane sa decidem noi cum ne convine. Multumiri pentru munca titanica depusa. Nu-i usor sa duci la capat un astfel de proiect.

 3. manuelle40

  Va multumesc din toata inima, d-soara sau d-na Liliana, pentru efortul si timpul folosit la traducerea acestui serial. Mi-am dorit mult sa vad acest serial si mi-ai indeplinit aceasta dorinta. N-am cuvinte sa-mi exprim multumirea si recunostinta pentru traducerea acestui serial. O traducere excelenta si un om minunat, multumiririle mele vesnice.

 4. manuelle40

  Multumesc frumos pentru episoadele, 51-55, au fost uimitoare! Respect si recunostinta mea vesnica pentru traducatoare.

 5. Manuelle40

  Cel mai surprinzator si socant episod din acest serial. Chiar daca am banuit ceva, surpriza a fost mare. Multumesc mult pentru traducerea excelenta care defineste un traducator COMPETENT!!! Mii de multumiri.

 6. manuelle40

  Multumiri din toata inima pentru efortul si timpul folosite la traducerea acestui excelent serial. Admiratia mea profunda pentru site-ul AFI si minunati-lor traducatori. Va doresc viata lunga si succes in tot ce va propuneti.

 7. manuelle40

  Multumesc mult, pentru cele 45 de episoade si o traducere impecabila.Va doresc toate cele bune si recunostinta mea vesnica.

 8. manuelle40

  Mii de multumiri pentru episoadele traduse. Chiar daca traducerea merge mai incet, eu ma bucur din inima, ca nu l-ati abandonat. Am rabdare sa astept, pentru ca acest serial merita. Incaodata MULTUMESC!!!

 9. manuelle40

  Imi place foarte mult acest serial si ma bucur mult ca va ocupati de traducerea lui. Mii de multumiri site-ului AFI si minunatilor traducatori. Toata admiratia si stima pentru munca voastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.