«

»

ROOFTOP PRINCE (2012) korean drama

Share


Drama: Rooftop Prince/ Attic Prince
Regizor: Shin Yoon-Sub, Ahn Gil-Ho
Scenarist: Lee Hee-Myung
Rețea TV: SBS
Episoade: 20
Lansare: 2012
Țară: Coreea de sud
Joseon cu 300 de ani în urmă
Lee Gak (Park Yoochun) este Prinţul Moştenitor al coroanei al dinastiei Joseon. Atunci când trebuia să se căsătorească, decide să îşi unească destinul cu cea mai frumoasă femeie.
Bu Yong (Han Ji Min) şi Hwa Yong (Jung Yoo Mi) sunt două surori. Hwa Yong cea mai mare dintre surori, vrea să se căsătorească cu prinţul dar tatăl o anunţă că sora cea mică este aleasă. Supărată şi cu dorinţă de răzbunare, Hwa Yong îi arde faţa surorii mai mici cu un fier încins pretinzând că a fost un accident. Odată cu timpul, Bu Yong devine o femeie deşteaptă pe când sora ei mai mare devine soţia prinţului dar se simte nefolositoare. Lee Gak se trezeşte într-o dimineaţă şi observă că soţia lui nu e lângă el. Chemându-şi slujitorii află că Hwa Yong a murit înecată. Lee Gak suspectează că moartea soţiei sale nu a fost un accident şi începe să investigheze împreună cu camarazii lui, dar un grup de asasini vrea să îi ucidă. Atât prinţul cât şi camarazii sunt duşi în vârful unui munte de unde vor călători în timp, în Seul, în anul 2012.
Seul 2012
Acţiunea din 2012 ne-o prezintă pe Park Ha (Han Ji Min) a cărui tată s-a recăsătorit când ea era mică, avînd acum o sora mai mare, Se Na (Jung Yoo Mi). Park Ha trăieşte apoi în America. În timp ce ea vindea fructe la o tarabă, Yong Tae Yong (Park Yoochun) o vede şi simte imediat o conexiune între el şi ea. Yong Tae Moo (Lee Tae Sung) este vărul lui Yong Tae Yong. Cei doi aflându-se pe un yacht au o discuţie iar Yon Tae Yong cade în apă, dar vărul lui nu încearcă să îl salveze, ba chiar ascunde orice urmă
Park Ha primeşte un telefon prin care este anunţată că i-a fost găsită familia în Coreea. Ajunsă în ţară află că tatăl ei a murit şi le întâlneşte pe sora şi mama ei vitregă. Ea se decide să rămână în Seul.
Distribuția:

Acest serial este tradus pentru ASIA FAN INFO și NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte site-uri.
Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română Ana2404 – AFI Team

 • EPISODUL 01 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 02 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 03 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 04 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 05 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 06 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 07 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 08 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 09 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 10 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 11 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 12 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 13 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 14 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 15 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 16 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 17 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 18 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 19 ROMANA
  SURSA 1

 • EPISODUL 20 ROMANA FINAL
  SURSA 1

Share

10 comments

Skip to comment form

 1. Petronela

  Ana2404 – AFI team va multumesc pentru „dulcea” printesa si „adorabilul” print……de pe acoperis. Certitudinea stimei mele…..numai bine.

 2. vio

  nu pot vedea ultimele 2 episoade,multumesc

  1. Lummy

   Dar nu vezi ca scrie IN CURS DE TRADUCERE??? Cand vor fi gata le vei putea vedea.

 3. MIRON ELENA

  multumim pt munca depusa echipei de traducatori si saitului care ne permite vizionarea acestor seriale si filme o intrebare de ce pot viziona pana la al 14 episod sunt inca in curs de traducere????am vazutla alte comentarii ca le-au vazut pe toate …as dori un raspuns daca se poate multumesc

  1. SugaLilly

   In primul rand nu era nevoie sa lasati mai multe mesaje care spun acelasi lucru. Un mesaj e de-ajuns. Serialul este in lucru pe site-ul nostru. Cei care l-au vazut deja, l-au vazut pe alte site-uri. Este un serial destul de vechi si multa lume l-a vazut deja prin alte parti.

  2. Ana2404

   O remarca in plus. Acolo unde se mentioneaza ca traducerea se face in functie de timpul traducatorului este logic ca nu este finalizata. Serialul este din 2012, a fost tradus atunci iar subtitrarea respectivă hardsubată pe video de 360p (calitate slaba). Aceasta varianta este cu traducerea Ana2404 in format video 720p.

 4. Liana G.

  Mi se pare o idee minunata reluarea unor seriale mai vechi si mai ales a celor istorice. Chiar dacă pe anumite site-uri aceste seriale circulă, condi’iile de vizionare sunt extrem de rele. Sunt sterse, subtitrarea e deseori defazată de sonor,
  Astfel seriale minunate cu care Coreea a intrat pe piata serialelor, nu mai pot fi vizionate.Regatul Vantului, Printesa Ja-Myung, Imparatul marii, Dong Yi, Illjimae etc. Eu una le-aş revedea cu plăcere şi poate şi alte persoane.
  AFI a reluat cu vreme în urma in condiţii extrem de bune Chuno, Queen Seon Deok,, pentru care vă muţumesc tare mult.
  La fel de mult vă mulţumesc pentru acest prinţ de pe acoperiş.
  Când am văzut serialul acum 6 ani, am învăţat să fac „omurice”, acea omletă coreeană cu orez.
  Vă doresc numai bine întregii echipe AFI care aduceţi bucurie multor persoane.

  1. Elena

   Eu as vrea sa vizionez aici”Sandglass”.

 5. Yuna

  Multumesc mult, Ana si AFI! Chiar nu-l văzusem, desi imi place Yoochun.

 6. vio

  excelent

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.