«

»

MONSTER (2014) korean movie

Share

Film coreean: Monster (2014)

Genul: Thriller

Regia: In-ho Hwang

Scriitor: In-ho Hwang

Durata: 114 min.

Distribuţia: Lee Min-ki, Kim Go-eun

Bok-Soon (Kim Go-eun-I) deţine o tarabă stradală, în timp ce se ocupă de sora ei mai mică. Poate că Bok-Soon nu e cea mai strălucitoare fată, dar ceea ce îi lipsește în inteligență, se compensează în furie incontrolabilă. În cartier, e cunoscută sub numele ruşinos de „femeie nebună”. Viaţa relativ liniștită cu sora ei este întreruptă atunci când se întâlneşte cu un criminal în serie pe nume Tae-Soo (Lee Min-ki). Tae-Soo o ucide pe sora lui Bok-Soon, pentru c-ar fi putut divulga adevărul despre stilului său de viață ucigaș. Furia lui Bok-Soon o mistuie complet, ducând-o la dorinţa de răzbunare pe Tae Soo.
Cine va rămâne în viață, Bok-Soon cea iute la mânie sau Tae-Soo cel nemilos?

Filmul este primul thriller de acțiune din Coreea de Sud, care prezintă un personaj feminin puternic, luptându-se cu un ucigaș psihopat.
Actualele thrillere coreene de acțiune se rotesc, de obicei, în jurul situației și incidentului. Cu toate acestea, povestea din Monster este determinată exclusiv de impulsul personajelor sale.Aceste personaje sunt o transformare dramatică pentru Lee Min-ki („Shut Up: Flower Boy Band”) și pentru angelica Kim Go-eun-I („A Muse”).Ei sunt foarte cunoscuţi din drame şi filme pentru rolurile lor luminoase şi vesele, dar în Monster sunt două personaje complet demente, care sunt mai mult decât pregătite să se sfâşie reciproc.

Acest serial este tradus pentru ASIA FAN INFO și NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte site-uri.
Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română Miuța – AFI Team

SURSA 1

SURSA 2

Share

2 comments

  1. ciobanucarmencerasela

    super film! Kim Go Eun si Lee Min Ke doi actori completi,iar fetita Ahn Seo Hyun o actrita in toata regula !Multumesc frumos pt alegere si efort.

  2. Yuna

    Nu urmaresc foarte multe filme asiatice, din cauza pretentiilor mai mari pe care le am de la filme, comparativ cu serialele si a numeroaselor dezamagiri. Poate ca un film pe care criticii l-au considerat „aproape schizofrenic” nu m-ar fi atras daca nu avea doua… capcane, numite Kim Go Eun si Lee Min Ki 🙂 Cu Kim Go Eun a fost dragoste la prima vedere, declansata de Memories of the Sword, si inca nu mi-a trecut. Iar pentru Lee Min Ki am o mica fixatie ( ce sa-i faci, oameni suntem 🙂 ) care m-a facut sa fiu tare nefericita atunci cand cariera lui parea amenintata de un scandal sexual, la inceputul lui 2016. Insa din fericire, ancheta minutioasa a demonstrat ca acuzatia era falsa si „hartuita” si-a cerut scuze… oricum, pe actorul proaspat intors din armata, povestea l-a costat rolul din Tomorrow with You. Din fericire, lucrurile par sa fi intrat in normal, acum el filmeaza o comedie romantica bine primita pe tvN, „Because This Is My First Love”, iar pentru 2018 are deja in program un film, Detective K 3.
    A fost o reala placere sa-mi reintalnesc favoritii, si va multumesc mult pentru acest film, Miuta si Ana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.