«

»

LOVE, LIES (2015) korean movie

Share


„Love, Lies” este un film istoric coreean din 2016 în regia lui Park Heung-sik, care reuneşte trei actori din „Beauty Inside”, starurile Han Hyo-Joo, Chun Woo-hee și Yoo Yeon-seok. Povestea are loc în 1943, în timpul ocupației japoneze din Coreea. În film, cele mai bune prietenie Jung So-yul (Han Hyo-joo) și Seo Yeon-hee (Chun Woo-hee) sunt două dintre ultimele artiste-gisaeng rămase. Cu toate că se bucură de muzica modernă, ele sunt cântăreţe de muzică tradiţională clasică. Viaţa lui So-Yul se destramă atunci când iubitul ei, producătorul muzical Kim Yoon-woo (Yoo Yeon-seok), se îndrăgosteşte de Yeon-hee și o ajută la debutul ca o cântăreață de muzică populară modernă. Povestea, în spirală descendentă , urmăreşte viaţa lui So-Yul, consumată de o gelozie nestăpânită.
Filmul a fost lansat pe 13 aprilie 2016. Criticii au apreciat în mod special filmul pentru reconstrucția meticuloasă a anilor 1940 din Seul, cu decoruri, ambianţă, costume și muzică excelent realizate.
Distribuție:

Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO și NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte site-uri.
Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română Miuța – AFI Team

SURSA 1

SURSA 2

Share

1 comment

  1. LauraStefania

    Un film frumos, sensibil despre iubire, tradare, ambitii, minciuni….. Multumesc Miuta, Ana2404 si Asia Fan Info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.