«

»

IN MY END IS MY BEGINNING (2013) korean movie

Share

 • Movie: In My End is My Beginning
 • Revised romanization: Kkeutkwa Sijak
 • Director: Min Kyu-Dong
 • Writer: Min Kyu-Dong, Park Sun, Kim Sun-Hyoun, Jung Sam-Sung
 • Release Date: April 4, 2013
 • Runtime: 87 min.
 • Genre: Drama / Lesbian
 • Country: South Korea


Jung-ha (Uhm Jung-hwa) rămâne singură și îndurerată după ce soțul ei, Jae-in (Hwang Jung-min), moare într-un accident de mașină. Tristețea ei se accentuează când află, după moartea lui, că o înșela cu prietena ei Na-ru (Kim Hyo-jin). Ca romancier, Jae-in căuta o nouă stimulare pentru a-1 acoate din rutina lui plictisitoare, iar secretul și riscul aventurii sale cu Na-ru îi inspirau opera. După înmormântarea lui Jae-in, Na-ru se duce la Jung-ha, cerându-i iertarea, spunând că va face orice dacă Jung-ha o va lăsa să rămână la ea. Jung-ha refuză la început, dar în cele din urmă ele încep să locuiască împreună. Aranjamentul ciudat de coabitare dintre Jung-ha și Na-ru, și ţesătura sa complicată de iubire, ură, dorinţă și vină, se dezvoltă într-o relație lesbiană, ducând la un nou mod de viață.
Notă: „In My End is My Beginning” a fost filmat iniţial ca un segment de film scurt pentru filmul „Five Senses of Eros”. Versiunea dramatică extinsă include „sfârşitul” relaţiei, care nu a fost prezentat în filmul scurt.
ATENTIE! Filmul are ca tematica relatiile intre persoane de acelasi sex. Daca aveti o problema cu acest subiect, nu urmariti filmul.

Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

Traducerea si adaptarea in limba romana – Miuța
Hardsub – Lummy

 • SURSE DE VIZIONARE
  Sursa 1

  Sursa 2

VIZIONARE PLACUTA!

Share

1 comment

 1. mara

  Un film complicat cu o poveste supranaturala despre iubire,frustrare,senzualitate si sexualitate ! Sincer,am fost confuza, nu stiu daca am inteles pe deplin povestea,probabil este acel lucru din care trebuie sa faci parte ca sa-l intelegi cu adevarat ! Multumesc ptr alegere si munca depusa !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.