«

»

IN BETWEEN SEASONS (2018) korean movie

Share

 • Movie: In Between Seasons (English & literal title)
 • Revised romanization: Hwanjeolgi
 • Director: Lee Dong-Eun
 • Writer: Lee Dong-Eun
 • Release Date: February 22, 2018
 • Runtime: 101 min.
 • Country: South Korea

Mi-Kyung (Bae Jong-Ok) raises her son Soo-Hyun (Ji Yoon-Ho) alone. Soo-Hyun is in the 3rd grade of high school and he is a good son. One day, Soo-Hyun brings his friend Yong-Joon (Lee Won-Geun) over and Yong-Joon stays with them. A couple of years later, Soo-Hyun is released from the army. Soo-Hyun and Yong-Joon go on a trip, but a car accident happens. Soo-Hyun falls into a coma. Mi-Kyung blames Yong-Joon. She also learns a secret about Soo-Hyun and Yong-Joon.

Distributia
Bae Jong-Ok as Mi-Kyung
Lee Won-Geun as Yong-Joon
Ji Yoon-Ho as Soo-Hyun


Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

Traducerea si adaptarea in limba romana – Hwa Yoon
Hardsub – Lummy

 • SURSE DE VIZIONARE

  Sursa 1

  Sursa 2

VIZIONARE PLACUTA!

Share

8 comments

Skip to comment form

 1. carmen ioana

  Un film care te pune pe ganduri! multumesc mult, mi-a placut abordarea, mi-au placut personajele si atitudinea lor, multumesc!

 2. Magda

  „SO WHAT”! Impresionant! si stiti de ce? Pentru ca filmul asta chiar incearca sa explice multimii hetero ‘convulsia’ de emotii prin care trec atat persoana in cauza si partenerul sau cat si cei din jur, familia, prietenii! Sa fii pus in situatia de a da socoteala tuturor de ce si pentru ce simti asa si nu altfel?! Mi se pare stupid! Si oamenii de alta orientare sexuala au fost lasati de Puterea Divina (a se observa ca nu-i precizez numele intentionat!) asa cum au fost lasati si, vezi doamne, majoritarii, si exista de cand lumea si pamantul! DE CE TREBUIE SA IUBIM PRIN DECRET SAU ORDONANTA DE URGENTA? In fine, sincer, mi-a placut mama interpretata magistral de Bae Jong Ok. O stiu de mult pe actrita! N-a facut crize de isterie la aflarea vestii, dar a incercat, instinctual, sa-si protejeze copilul! Parcursul ei este spre acceptare exact asa cum ne acceptam toti, nurorile si ginerii! L-a inglobat si pe prieten la capitolul „Copii”! Ma gandeam cum as reactiona eu la o astfel de veste? Nu stiu! Stiu ca am avut frici de genul asta cand erau adolescenti baietii, apoi m-am linistit cand le-am vazut parcursul! Veti spune ca mi-am vazut sacii in caruta! Poate! Dar ei raman copiii nostri pana la finalul finalului! N-as utea sa-mi reneg copiii in vecii vecilor! Multumesc Hwa Yoon si Lummy pentru munca voastra! Numai urari de bine! <3

 3. vica

  Multumesc pentru traducere si postare.

 4. manuelle40

  Multumesc mult si toate cele bune.

 5. mimi meci

  Super film , multumesc foarte mult pentru traducere si alegere! Toate cele bune.

 6. Alina-Oana

  Multumesc Hwa Yoon petru traducere. Multumesc Lummy pentru postare. Incredibila lectie.

 7. mara

  Bun film,actori talentati ,in special Lee Won Geun ! Multumesc ptr alegere si munca depusa !

 8. MariaMarilena

  Superb multumesc pentru traducere Hwa Yoon, multumesc Lummy.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.