«

»

HYUNG (2017) korean movie

Share


Filmul: My Annoying Brother/ Fratele mai mare/ Hyung
Regizor: Kwon Soo-Kyung
Scenarist: Yoo Young-A
Lansat: 2016
Gen: Drama / Comedie
Sinopsis:
Go Du-sik (Jo Jung-suk) este eliberat condiționat din închisoare pentru a avea grijă de fratele lui mai mic (Go Du-Young). Do-Young era un promițător judoka, dar care după un nefericit accident a devenit orb. După 15 ani, în care au fost despărțiți și de micile probleme care apar într-o familie recăsătorită, cei doi frați ajung să locuiască iar împreună. Cum vor trece peste vechile probleme, cum se adaptează la noua viață, cum din doi frați care se urăsc ajung să plângă unul pentru celălalt, toate astea sunt redate de doi actori deosebiți. Dacă nu ați mai plâns demult la un film, acum o veți face.
Cast:

Acest film NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri.
Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română Ana2404 – AFI Team

SURSA 1

SURSA 2

Share

6 comments

Skip to comment form

 1. Han Sang Ae

  Multumesc ptr traducere si postare…

 2. Rusu Mariana

  Multumesc echipei AFI pentru acest film. Merita vazut, mi-a placut foarte mult,Va doresc multa sanatate si bucurii, munca voastra sa fie rasplatita cu toate gandurile bune pe care vi le trimitem!

 3. Dorita

  A-ti atins corzile sensibile cu filmul asta, am plans putin …;( !!

 4. Magda

  Multumesc! Anh (Ana2404), Lummy aduceti in fata ochilor mei lucruri senibile pe care nu le pot uita usor . Am pornit sa vad filmul asta pentru 4 (patru) prieteni : Do Kyungsoo, Jo Jung -suk , Park Shin Hye , draga mea, si Kim Kang Hyun. Dar am gasit si o poveste care m-a stors de lacrimi . Nu ca n-as fi avut nevoie sa-mi eliberez stressul! Pe DO l-am iubit mai mult pentru vocea lui, dar IL RESPECT PROFUND pentru talentul actoricesc ! Si pe ceilalti doi ii stiu de multa vreme ca actori buni ! Multumesc inca o data pentru munca voastra ! NUMAI DE BINE !

 5. Oana Min

  Un film bun , emotionant. Nu l-am placut niciodata pe DO prea mult 🙂 , dar aici a reusit sa ma faca sa-mi scimb parerea. Poate datorita faptului ca s-a maturizat … Mersi Ana pentru traducere si tie Lummy pentru recomandare :*

 6. elena

  Super film,multumiri traducatorului/traducatoarei .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.