«

»

FAITH AKA THE GREAT DOCTOR (2012) korean drama

Share


Drama: The Great Doctor / Faith
Regizor: Kim Jong-Hak
Scenarist: Song Ji-Na
Episoade: 24
Lansare: 2012
Genul: Medical / Fantezie / Romantic / Călătorie în timp / Istoric
This drama shows the love between a warrior from the Goryeo Period and a female doctor from the present day, their love transcending time and space.
Yoo Eun Soo (Kim Hee Sun) este o femeie chirurg plastician care trăiește în 2012. La început a fost chirurg generalist dar munca era prea stresantă și solicitantă, în plus mai prost plătită decât cea de plastician. Visa să își finalizeze cercetările cu ajutorul unui bărbat bogat și să-și deschidă propria clinică. Într-o zi, Choi Young (Lee Min Ho) un războinic din Goryeo trece prin ușa cerului în căutarea unui doctor al zeilor pentru a o vindeca pe regina rănită și o întâlnește pe Eun Soo pe care o răpește și o duce cu el în Goryeo. Dar ușa cerului pe care au ajuns în Goryeo se inchide…
Cast:

Acest serial NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri.
Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română Ana2404 – AFI Team

 • EPISODUL 01 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 02 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 03 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 04 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 05 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 06 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 07 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 08 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 09 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 10 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 11 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 12 ROMANA
  SURSA 1

  SURSA 2

 • EPISODUL 13 ROMANA
  SURSA 1
  ÎN CURS DE TRADUCERE!
  SURSA 2

*******************************************************************************************************************
SERIALUL NU ESTE PE LISTA DE PRIORITARE, ÎL TRADUC ÎN LIMITA TIMPULUI DISPONIBIL.
PRIORITAR VA FI *THE CROWNED CLOWN* (2019) – SERIAL ONGOING DIFUZAT LUNI ȘI MARȚI ÎN COREEA.

Share

15 comments

Skip to comment form

 1. ana

  Multumesc pentru subtitrari!Chiar e un serial interesant!

 2. manuelle40

  Multumesc mult pentru episoadele traduse si pentru traducerea , excelenta.!!!

 3. Laura

  S-a achitat onorabil si LMH de rol, probabil, după ce am vazut Scarlet, LJG ar fi avut o mimica mai adecvata, fioroasa sa zicem, pentru rol. Să nu uitam totusi că actorul nu este foarte înalt și ar fi trebuit gândită distribuția pentru el, actrita principala este înaltă, ceilalți actori la fel și, lucrând în echipă cu ceilalți actori din garda regelui ar fi fost obositor de fiecare dată să-l înalțe la nivelul lor. Este un actor preferat, dar în ultimul timp a slăbit foarte mult și cred că trece printr-o perioadă optimistă, ca să fiu amabilă, când iar și-a cam luat-o în cap. Știu ca a mai avut o fază similară imediat după recunoașterea sa ca actor de top când a recunoscut singur că puțină modestie nu i-ar strica. Nici ultimele două roluri nu prea m-au încântat, în roluri istorice îi stă cel mai bine. Salut și mulțumesc pentru traducerea excelentă și imaginea serialului.

  1. Liana G.

   Citindu-vă postarea m-am simţit tentată să revăd Moon lovers…Ce minunăţie de serial! Ce peisaje, ce coloană sonoră şi ce melodii!
   Celor ce n-au văzut acest serial l-il recomand cu căldură!
   LJG are aici un rol tragic. E oaia neagră, e cel neînţeles, cel „care n-a primit iubire” – expresie coreeană.
   In Two Weeks LJG are parte tot de un astfel de rol. De altfel şi figura lui puţin stranie, cu ochii mari şi alungiţi mai mult decât al altor coreeni, parcă se pretează la astfel de roluri.
   Eu nu l-aş fi văzut prea reuşit în rolul lui Choi Young. Sigur, rolurile anterioare îmi pot influenţa părerea dar Choi Young în acest rol e un luptător şi un învingător care are o mare doză de optimism. E un îndrăgostit subtil.
   Aştept întoarcerea lui LMH din armată, prin Mai, şi după speculaţiile presei, poate un Heirs 2. Dar şi despre Boys Over Flowers s-a spus ca va avea urmare. Si n-a fost.
   Să ai o zi bună!
   Mii, zeci de mii de mulţumiri AFI Team, furnicuţele harnice ce ne aduc aproape zilnic bucurii.

   1. Festeu gabriel

    Care film e Moon lovers?

    1. SugaLilly

     Ai deja titlul. Foloseste optiunea de cautare si il vei gasi. E serial, nu e film.

 4. Liana G.

  Personajele din serial respectă cele descrise în istoria dinastiei Goryeo.
  Astfel, regele Gongmin a fost foarte apropiat de soţia lui de origine mongolă, regina Noguk şi deşi nu aveau moştenitori, Gongmin a refuzat să-şi ia o a doua soţie. După moartea soţiei sale. Gongmin a intrat într-o stare de depresie, dezinteres şi chiar alienare mintală.Călugărul budist Shin Don devenise eminenţa cenuşie ocupându-se de treburile regatului.
  Gongmin a fost un pictor talentat. Pe internet se găsesc câteva din picturile lui. Era deasemenea un caligraf deosebit.
  Urmaşul la tron al lui Gongmin a fost fiul unei concubine, regele U, urmat la rându-i de încă doi regi care au domnit câte un an-doi. Cu ei se afârşeşte dinastia Goryeo urmată de dinastia Joseon care se întinde pe cca 600 ani până în 1920.
  Choi Young a fost după Kim Yu Shin (l-am văzut în Queen Seon Deok) cel mai mare general al Coreei medievale. Era arătos, spun cronicile, înalt, foarte viteaz şi foarte cinstit. In învălmăşeala şi presiunea creată de familia Yi, Choi Young a reprezentat o stavilă puternică în schimbarea dinastiei familiei Wang cu cea a familiei Yi.. Choi Young a fost acuzat de trădare, corupţie judecat şi executat. Avea 75 de ani. Au rămas celebre vorbele lui „Nici iarba nu va creşte pe mormântul meu, pentru că m-aţi acuzat pe nedrept!” Se spune că într-adevăr iarba nu creşte pe acest mormânt, supranumit „mormântul roşu”.
  Choi Young are un templu frumos în insula Jeju.

 5. Anna

  Foarte frumos serialul. L am vizionat de cateva ori si am sa l vizionez din nou datorita dv. Multumim ca existati. O seara linistita va doresc!

  1. Ana2404

   La varianta dinainte au fost traduse de noi doar episoadele 16-24 (madame fluture, din nefericire, a intrerupt brusc traducerile dupa ep. 15). Acum va fi complet in traducerea AFI si calitate video HD.

 6. manuelle40

  Multumesc mult si va doresc, tuturor, NOAPTE BUNA.!!!

 7. Yuna

  Intr-adevăr, LJG a fost prima opțiune pentru Faith, așa cum putem vedea pe pagina serialului de pe Wikipedia, cap. „Production and trivia”; nu e prea clar de ce s-a renunțat, el fiind în armata intre 3 mai 2010 și 16 februarie 2012, iar filmările la Faith au început in 24 mai 2012. Insa cariera lui LJG a fost și este bine-mersi 😃. Cred ca nefericitul la care va referiți este Kang Ji Hwan, care a fost obligat sa renunțe la acest contract datorita litigiilor juridice avute cu impresarii lui inca din 2010. Instanta i-a făcut dreptate actorului, în 2013, si i-a obligat pe impresari sa-i plateasca daune, dar cariera lui nu depinde de tribunale ci de rechinii din divertisment, intre care impresarii au rolul lor. Da, din 2009 KJW nu a mai luat vreun premiu pentru actorie și, din păcate, nu se știe dacă va mai fi vreodată actorul de succes care a fost odată 😡

 8. manuelle40

  Va multumesc mult, pentru ca ati ales sa postati acest serial excelent, pe care l-am urmarit cu multa placere( cu ceva ani in urma) si astazi imi place la fel de mult.Mii de multumiri si toate cele bune in „NOUL AN”

 9. Liana G.

  Mă bucur să revăd acest serial la o rezoluţie bună şi fără ca episoadele să fie fragmentate în două părţi. Imi place să revăd serialele istporice bune iar pe acesta acolo îl încadrez. Choi Young, personaj emblematic al dinastiei Wang, pe care l-am mai întâllnit şi în alte seriale coreene la vremea senectuţii, mi s-a părut bine interpretat de Lee Min Ho.
  Ideea de la baza serialului care în fundal are mult adevăr istoric, e o idee des întâlnită în filmele coreene şi anume ideea lumilor paralele.
  Nu pot fi de acord cu domnul/doamna care postează cu nickul lgkdrama.
  Nu-l pot contrazice decât în ce priveşte serialul Faith. Lee Joon Gi a fost incorporat în armată în mai 2010. Serialul a fost lansat pe post în august 2012.Probabil turnarea serialului a început la debutul anului 2012, când Joon Gi era pe final cu armata. Astfel, îmi e greu să cred că echipa a gandit un rol pentru un serial care începea să fie turnat după cca 2 ani iar Joon Gi era pe finalul filmărilor.. Datele nu se potrivesc.
  In rest, implicarea politică în viaţa unor televiziuni private, o pun în paranteze.
  Serialul e minuinat, coloana sonoră, în special, se îmbină perfect cu acţiunea.
  Il recomand tuturor!
  Ana2404 îşi doresc din inimă ani mulţi şi buni şi multe mulţumiri pentru această minune coreeană! .

 10. lgkdrama

  Rolul lui Choi Young a fost gandit pentru Lee Joon Gi(probabil cel mai mare actor sud-corean). Din pacate, acesta a fost luat in armata desi a cerut o amanare de cateva luni ca sa termine filmarile la Faith si Grand Prix. Nu i s-a aprobat. Anul trecut, un mare scandal in Corea a scos la lumina faptul ca multi artisti printre care si actori emblematici pentru cinematografia coreana orecum Lee Joon Gi, au fost pusi pe lista neagra de ultimii 2 fosti presedinti. De mai bine de 10 ani, Lee Joon Gi nu a avut niciun film corean , drama , TV Show sau reclame la posturile TV mari (doar pe TV cablu) si niciodata in acesti ani grei nu a fost nominalizat pentru un premiu important . Cu toate astea, absolut toate serialele si filmele lui s-au vandut in strainatate la preturi record. In final, prodicatorii nu au avut ce face si norocul i-a suras lui Lin Min Ho dar majoritatea cred ca Lee Joon Gi ar fi ridicat drama la un nivel superior

  1. Lummy

   Incerc sa va contrazic putin: 2012 – Arang and the Magistrate (MBC), 2013 – Two Weeks (MBC), 2014 – Gunman in Joseon (KBS), 2015 Scholar Who Walks the Night (MBC), 2016 – Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo (SBS), 2017 – Criminal Minds (tvN), 2018 – Lawless Lawyer (tvN). Toate in afara de Criminal minds sunt traduse aici pe AFI. Iar daca ne uitam in urma, e actorul care nu face decat un serial pe an. In anii 2012, 2014, 2015, 2016 a fost recompensat cu premiile televiziunilor care au difuzat serialele in care a jucat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.