«

»

CLOSEST LOVE TO HEAVEN (2017) japanese movie

Share


Movie: Closest Love To Heaven (English title) / Today’s Kira-kun (literal title)
Romaji: Kyo no Kira-kun
Japanese: きょうのキラ君
Director: Yasuhiro Kawamura
Writer: Rin Mikimoto (manga), Chieko Nakagawa
Producer: Rikyu Ohata, Hitoshi Fuse
Cinematographer: Kensuke Kanazawa
Release Date: February 25, 2017
Runtime: 109 min.
Genre: Teen-Romance / School
Distributor: Showgate
Language: Japanese
Country: Japan
Ninon Okamura and Yuiji Kira live next door to each other, but they have not talked with each other at school. Ninon Okamura learns from her parents that Yuji only has a year to live. One day, Yuiji Kira tells Ninon Okamura that he doesn’t want to die and he doesn’t to be alone. Ninon Okamura tells him that she will be by his side until he dies.
Cast:

Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO și NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte site-uri.
Vă rugăm să respectați această cerință.
Traducerea în limba română: Kindness, coordonator Ana2404 – AFI Team

SURSA 1

SURSA 2

Share

11 comments

Skip to comment form

 1. Elena Dima

  N-am multumit pentru traducere – Multumesc frumos Kidness!

 2. TELEMAN LAURENTIA JANINNE

  Nu sunt foarte initiata in a „naviga” pe calculator in mod normal , in mod corect , imi cer scuze… Ce-am reusit pana acum , am reusit prin „N” incercari , va rog sa ma intelegeti … in luna februarie ( daca apuc) , voi implini 75 ani , sunt tintuita locului , am mari probleme , nu ma pot misca decat cu ajutor , dar traiesc singura , absolut singura. Sotul meu ( un om ce nu am vazut si nici nu am auzit sa mai existe) , un om minunat , mi-a …”dat drumul mainii ” cu noua zile inainte de a implini 54 ani de casatorie…Sunt singura , dese ori cand ma incurc in ce-mi cereti d-vs. ori alte persoane similare , sunt nevoita sa incvhid , ca nu-i pot da ” de capat” Dar… vorba multa , deranjeaza ( imi cer scuze) doream sa va pot spune ca filmul vazut , a fost minunat, chiar la varsta asta , am ramas tot o romantica , ador sa vad ca finalul este unul foarte bun, ca nu trebuie sa raman cu un „gust” amar … Va multumesc pentru traducere , pentru efortul de a ne darui cate o bucurie fiecaruia , va doresc o dupa amiaza minunata , plina de fericire …

  1. Ana2404

   Ma bucur ca v-ati relaxat un pic vizionand acest film. Multa sanatate!

  2. Elena Dima

   Oare suntem gemene?in februarie voi implini [poate] si eu 75 de ani, dar il mai am alaturi pe sotul meu [78 ani], nu ma pricep sa deslusesc calculatorul si numai cand vin nepotii ma descurca ei ; cand scriu un comentariu il verific , pentru ca nu bat bine cu degetele pe tastatura si apar greseli .Pentru mine serialele , filmele , pe care le vad aici sunt o posibilitate de a fi intr-un fel in contact cu lumea ,de a sti cum simt si alte persoane Iti iurez sa fi cat mai sanatoasa si optimista draga Teleman Laurentia Janinne!
   Draga Ana 2404. am vazut acest film si mi-a inmuiat inima ; sunt in lume oameni generosi , care stiu ca trebuie sa fie alaturi de copiiii lor , apoi in scoala japoneza , in care invata acei copii nu sunt batai , amestec al comitetelor de parinti , care favorizeaza odraslele din familii instarite , nu este lupta acerba pentru un loc fruntas in lista , de pe care universitatile de prestigiu isi aleg viitorii studenti. Am avut o seara placuta alaturi de cei patru tineri actori . Multumesc Ana pentru acest film!

 3. Lemii

  Un film atat de dragut,va multumesc foarte mult! <3 ☺

 4. Mariana Milea Minulescu

  Am terminat de vizionat acest frumos film japonez, mulțumesc Kindness, mulțumesc Lummy pentru recomndare pupici și o seara de duminica plăcută 🌼🌼🌼🌼🌼

 5. camelia

  Multumesc mult, Kindness!

 6. elena

  Multumesc pentru recomandare Luminita si multumiri traducatorilor ,frumos,trist si incantator,cu actori tineri si frumosi.

 7. Vilma Mihailescu

  Multumesc ! M-au incantat mult actorii dar si mesajul transmis : speranta si increderea . O noapte linistita echipei Asia fan info !

 8. mara

  Un film frumos si sensibil,mi-a mers direct la inima ! Multumesc ptr alegere si munca depusa !

 9. Maria Marilena

  Off de ce filmele si serialele japoneze majoritatea au subiecte asa triste, multumesc Kindness,Ana2404.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.