«

»

BLACK LEATHER NOTEBOOK (2017) japanese drama


Drama: BLACK LETHER NOTEBOOK
Regia: Keita Motohashi, Osamu Katayama
Scenariu: Seicho Matsumoto (roman), Daisuke Habara
Reţea TV: TV Asahi
Episoade: 8
Data lansării: 20 iulie 2017
Genul: crimă, suspans
Ţara: Japonia
Limba: japoneză
Distribuţie: Emi Takei, Yosuke Eguchi, Riisa Naka

Motoko Haraguchi (Takei Emi) este o funcţionară angajată temporar la o bancă.În acelaşi timp, este şi animatoare la un club de noapte. Trebuie facă ore suplimentare din cauza datoriilor pe care le-a moștenit de la părinți. Când află că banca este pe cale să-i concedieze pe lucrătorii temporari, Motoko face un plan. Începe să sustragă bani din conturile deschise ilegal. Cu o evidență a fiecărui cont ilegal într-o agendă din piele de culoare neagră, Motoko ia banii și își deschide propriul club.
În spatele strălucirii și fastului vieții de noapte, se află totuşi o lume a înșelăciunii și pericolului. Motoko se află acum în faţa fiecărui escroc de la care a furat sau cu care s-a întâlnit, şi tot ce are este isteţimea ei și agenda din piele neagră, ca rezervă.

Acest serial este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.
Traducerea şi adaptarea: Miuţa

VIZIONARE PLACUTA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.