«

»

A DAY (2017) korean movie

Share

 • Movie: A Day (English & literal title)
 • Revised romanization: Haroo
 • Director: Jo Sun-Ho
 • Writer: Jo Sun-Ho, Lee Sang-Hak
 • Release Date: June 15, 2017
 • Runtime: 90 min.
 • Genre: Thriller
 • Country: South Korea


Dupa ce isi pierde fiica intr-un accident rutier, ziua nefasta se repeta la sfarsit. Barbatul incepe sa urmeze secretele zilelor ce se repeta, pentru a rezolva misterul si sa salveze viata fiicei sale.

Acest film este tradus pentru ASIA FAN INFO si NU ARE permisiunea de a fi preluat de alte blog-uri. Va rugam sa respectati aceasta cerinta.

Traducerea si adaptarea in limba romana – Florry82
Hardsub – Lummy

 • SURSE DE VIZIONARE
  Sursa 1

  Sursa 2

  Sursa 3

VIZIONARE PLACUTA!

Share

8 comments

Skip to comment form

 1. Han Sang Ae

  Multumesc ptr traducere si postare…

 2. Alina Elena

  Foarte frumos

 3. Alina-Oana

  Multumesc. ❤

 4. vica

  Un film care ne reaminteste ca viata (trairile) fiecarui om este consecinta faptelor facute cu voie, de nevoie si fara voie si ca dragostea parinteasca nu are margini , in cazul de fata fiind trei ipostaze : copil relativ sanatos , copil nenascut si copil dus dintre cei vii. Multumesc frumos pentru traducere si adaptare.

 5. dodo

  Impresionant si rascolitor film. Pe undeva te invita la o „radiografie” interioara.
  Mi-a placut in mod deosebit filmul pentru ca iti arata solutia care duce, la final, spre eliberarea din aceste traume, vini ascunse (chiar daca uneori nu le constientizam); aceasta „golgota” a fiecaruia dintre cei trei protagonisti, traita repetitiv atata timp pana cand se inteleg pe ei, se inteleg unul pe celalat, se pot pune unul in locul celuilat si pot simti acea cainta si iertare care duce la transformare si eliberare…prin iubire pura (neconditionata, am zice noi).
  Cred ca incununarea acestui infernal calvar este redata superb in secventa tatalui care imbratiseaza copila, ezitand cateva clipe cu privirea la combustibilul care picura; dar cand se intoarce, chipul lui spune totul.

  Multumesc Florry82 pentru alegerea si traducerea acestui film – ca de altfel si pentru toate celelalte proiecte – multa sanatate si spor in toate; multumesc Lummy si AFI.

 6. CSNationStaff

  mulțumesc și eu!

 7. camelia

  Un film bun. Multe multumiri!

 8. ciobanucarmencerasela

  un film care ne aminteste ca , pt ce luam sau primim in viata, platim un pret, ca , nimic din ce ni se intampla nu este intamplator!O placuta intalnire cu doi actori super (impreuna si in SFD). Multumesc frumos si toata recunostinta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Puteti folosi aceste HTML etichete şi atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.